Breaking News : Știrea dezvăluită de chirurgul Jerome Adams cutremură lumea !

WASHINGTON DC -America nu mai cotizeaza la Organizatia Mondiala a Sanatatii. Modelul de contagiune  Gates eliminat ! America repornește în mai !

Într-o evoluție uimitoare a evenimentelor, chirurgul general Jerome Adams a explicat într-un interviu la radio XM în direct, că Task Force-ul Coronavirus a eliminat efectiv modelul de contagiune Bill Gates / CDC / WHO și acum lucrează cu date reale. El a explicat lui Alex Marlow, gazda de la Daily Breitbart News de la Sirius XM, că, având în vedere noile date, întreprinderile vor începe să se redeschidă încă din luna mai, iar în iunie, altele. Acest lucru este contrar dezlănțuirii de frică a doctorului Fauci și Bill Gates care au făcut un turneu media, amenințând publicul că întreprinderile ar putea să nu se redeschidă timp de șase luni la un an sau până când guvernele nu cumpără vaccinarea lor convenabilă, patentată în mod convenabil.

„Ceea ce trebuie să știe poporul american acum sunt de fapt date reale și astfel urmărim aceste date”,

Înainte de această față a monedei, care pare să fi venit ca o comandă a administrației Trump, în consultare cu concluziile Dr. Adams, grupul de lucru lucra cu „modele previzibile”, care au fost create de Bill Gates dominat de OMS și Center for Disease Control. Controlul Dr. Fausti asupra CDC( centrul de control al bolilor) a fost criticat în trecut pentru motivul său profit pentru a trata o serie de boli de la HIV la H1NI.

În acele modele umflate, „bazate pe frică”, au fost dezvăluite decesele a milioane de persoane în întreaga lume și sute de mii în America. Acestea au fost utilizate ca bază pentru ceea ce mulți experți au numit „un răspuns grosier disproporționat”.

Anterior, grupul de lucru lucra cu modele predictive, adesea criticate din cauza tendinței lor de a exagera posibilul efect al virusului asupra Statelor Unite.

Modelele care prezic moartea a milioane și sute de mii din America par să fie exagerate, deoarece datele în timp real arată numărul de decese mult mai mic. Adams a spus că modelele preiau de obicei date din diferite culturi și locuri de pe glob, dar au putut urmări mai exact ce s-ar putea întâmpla în Statele Unite, pe baza datelor reale colectate în locuri precum California și New York. „Urmărim aceste date în fiecare zi și oferim aceste date comunităților, astfel încât acestea să poată lua decizii informate și inteligente despre când și unde să se redeschidă”, a spus el. Adams a spus că un indicator semnificativ pentru comunități care se poate redeschide, a fost datele de testare reale, nu un model predictiv. „Mă simt încrezător că anumite locuri vor începe să se redeschidă în mai și iunie. Alte locuri nu vor fi; va fi bucată cu bucată, pic cu pic, dar va fi bazată pe date ”, a spus el. Adams a lăudat Coreea de Sud și Singapore, care și-au închis frontierele devreme, la fel cum au făcut Statele Unite cu călătorii din China. Dar el a spus că există lecții învățate peste tot.

 

U.S Surgeon General Abandons Gates’ ‘Predictive Contagion’ Model

 

Follow me!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Modelele care prezic moartea a milioane și sute de mii din America par să fie exagerate, deoarece datele în timp real arată numărul de decese mult mai mic.  De asemenea, Adams a spus că modelele preiau de obicei date din diferite culturi și locuri de pe glob, dar au putut urmări mai exact ce s-ar putea întâmpla în Statele Unite, pe baza datelor reale colectate în locuri precum California și New York, spune voceaclujului.ro. […]

Subscribe To Our Newsletter

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Top 20, Radio Vocea Clujului, în pandemia din săptămâna mare

In sfarsit, incepem ! Deci, voi veti face top 10 vocea clujului. Adaugati comentarii cu...

Închide