Breaking News :Bogdan Pivariu, prim vicepresedinte TNL si viceprimar al Florestiului, prins baut la volan si condamnat la 8 luni inchisoare

 

Tinerete furtunoasa la Floresti. Viceprimar, abia instalat de un an,  condamnat pentru conducere sub influenta alcoolului.

Alcoolul, bata-l vina ! Bogdan Pivariu, agatat ! Ce va face PNL Floresti ? Ce vor face consilierii ? Se pare ca, in cazul lui Bogdan Pivariu, cariera lui politica este actualmente distrusa.

Surse apropiate din Floresti indica faptul ca o suspendare este iminenta.

Ce va face Horia Sulea ? Surse indica o posibila alianta politica.

Urmare a acordului de recunoaştere ! Deci, game over. 

În temeiul art. 396 alin. 1, 4, 10 CPP rap. la art. 375 alin. 1, 2 CPP, stabileşte faţă de inculpatul -PBN-pentru infracţiunea de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, prev. de art. 336 alin. 1 din C.pen. o pedeapsă de 8 luni închisoare. În temeiul art. 83, art. 84 CP dispune amânarea aplicării pedepsei de 8 luni închisoare pe durata termenului de supraveghere de 2 ani care se calculează de la data rămânerii definitive a prezentei hotărârii. În temeiul art. 85 alin. 1 CP dispune ca pe durata termenului de supraveghere, inculpatul să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Cluj, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În temeiul art. 404 alin. 2 CPP atrage atenţia inculpatului asupra cazurilor de revocare a amânării aplicării pedepsei ca urmare a încălcării prevederilor art. 88 CP. În temeiul art. 397 alin. 5 CPP rap. la art. 19 alin. 1, art. 25 alin. 5 CPP, constată că infracţiunea prev. de art. 336 al. 1 CP fiind de natură formală nu a produs prejudiciu, astfel că nu s-a exercitat acţiunea civilă în legătură cu această faptă. În temeiul art. 398, art. 274 CPP obligă pe inculpatul la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 370 lei. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 08.02.2016.

 

N.r. Bogdan Pivariu, viceprimar al Comunei Floreşti şi vicepreşedinte al TNL Cluj, este noul prim-vicepreşedinte al TNL România, în urma alegerilor care s-au desfășurat duminică, 22 octombrie. Lovitura extrem de grea, pentru PNL, care va trebui sa dispuna masurile care se cuvin.

 

 

Secretarul de stat de la educatie, dansatoarele „la bara”si banii europeni

Omul lui Ioan Rus, numit secretar de stat la Ministerul Educației de Dancila Ioan Ştefan...

Închide