Bogdan Pivariu, acuzat pe o rețea de socializare, că e un bețiv cu dosar penal și că a încasat 4 miliarde de lei vechi în 4 ani și nu a făcut nimic !

Iacob Octavian, vechi jurnalist și om de presa care a condus redactia Monitorul de Cluj,  floreștean, aruncă în aer scena liberală și pe Pivariu :

Contactat telefonic, jurnalistul Octavian Iacob a spus simplu că el calculează în lei vechi și acasă.

Viceprimarul Bogdan Pivariu  a castigat pe lună în 2020 7.876 lei.  Deci 1640, 83 euro. Deci in 12 luni, 19,689 euro. Deci in 4 ani, vorbim de 78.759. euro. Adică 378. 048 lei noi. Sau 3.780.048.000 lei vechi. Asta dacă nu a avut și alte surse de venit, nu știm, iar salarizarea a fost aceeași timp de 4 ani.

Legat de obiceiurile legate de alcool, într-adevăr Liviu Man de la Gazeta de Cluj are dreptate : 

În temeiul art. 396 alin. 1, 4, 10 CPP rap. la art. 375 alin. 1, 2 CPP, stabileşte faţă de inculpatul -PBN-pentru infracţiunea de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, prev. de art. 336 alin. 1 din C.pen. o pedeapsă de 8 luni închisoare. În temeiul art. 83, art. 84 CP dispune amânarea aplicării pedepsei de 8 luni închisoare pe durata termenului de supraveghere de 2 ani care se calculează de la data rămânerii definitive a prezentei hotărârii. În temeiul art. 85 alin. 1 CP dispune ca pe durata termenului de supraveghere, inculpatul să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Cluj, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În temeiul art. 404 alin. 2 CPP atrage atenţia inculpatului asupra cazurilor de revocare a amânării aplicării pedepsei ca urmare a încălcării prevederilor art. 88 CP. În temeiul art. 397 alin. 5 CPP rap. la art. 19 alin. 1, art. 25 alin. 5 CPP, constată că infracţiunea prev. de art. 336 al. 1 CP fiind de natură formală nu a produs prejudiciu, astfel că nu s-a exercitat acţiunea civilă în legătură cu această faptă. În temeiul art. 398, art. 274 CPP obligă pe inculpatul la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 370 lei. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 08.02.2016.

N.r. Credem că sub aspectul proiectelor, jurnalistul se înșeală, deoarece Bogdan Pivariu și-a legat numele de înițiativa montării camerelor de supraveghere, proiect care dealtfel a trecut prin Consiliu Local.

Legat de a doua problemă, nu ne pronunțăm. Toate la timpul lor !

 

Follow me!

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Doctorița Anca Dumitrescu, făcută praf după o postare COVID, pe o rețea de socializare

Sunt după o garda istovitoare , in spital Covid ! Toate paturile s-au ocupat !...

Închide