Bogdan Gansca de la Primaria Floresti, in conflict de interese. Decizie executorie.

21

Inspectorul Bogdan Gansca, de la Primaria din Floresti a pierdut procesul cu Agentia Nationala de Integritate, care l-a acuzat de conflict de interese.

Potrivit inspectorilor de integritate, Gansca ar fi semnat un proces verbal prin care se aviza propunerea de autorizare a unei clinici medicale, apartinand tatalui sau.

Agentia Nationala de Integritate (ANI) declansase la finele anului 2012 procedura de evaluare a inspectorului de urbanism Bogdan Gansca, din cadrul Primariei comunei Floresti, in ceea ce priveste respectarea regimului juridic al conflictelor de interese.

„Va comunicam ca sesizarea formulata de dumneavoastra a fost inregistrata la Agentia Nationala de Integritate sub nr. 43117/A/II/01.10.2012, iar inspectorul de integritate desemnat potrivit prevederilor art.9 alin (1) „In vederea desfasurarii activitatii in conditii de profesionalism, repartizarea lucrarilor se face in mod aleatoriu, de catre conducerea inspectorilor de integritate, prin sistem electronic” din Legea nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, pentru modificarea si completarea Legii nr. 144/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritate, precum si pentru modificarea si completarea altor acte normative, va efectua evaluarea respectarii regimului juridic al conflictelor de interese privind pe domnul Gansca Bogdan in conformitate cu prevederile art. 11 din acelasi act normativ „activitatea de evaluare (…) a conflictelor de interese si a incompatibilitatilor se efectueaza atat pe durata exercitarii functiilor ori demnitatilor publice, cat si in decursul a 3 ani dupa incetarea acestora; Activitatea ce se efectueaza pe durata prevazuta la alin (1) consta in evaluarea (…) conflictelor de interese sau a incompatibilitatilor, exclusiv pentru perioada exercitarii functiilor sau demnitatilor publice”, aratau reprezentantii ANI.

Citeste aici DECIZIA instantei

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Cod galben de vant puternic!

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis oinformare meteo de intensificări ale vântului, valabilă pe...

Închide