Boc versus Buzoianu

Am fost astazi la conferinta de presa a domnului Buzoianu. Decenta, eleganta, bun gust,fara opulenta. Desi Opera Plazza arata excelent. A fost un soc, de la prezenta scenica pana la programul de guvernare locala care da efectiv frisoane. Cateva minute aveam impresia ca sunt in Germania, la un ausbildung, cu un trainer cu suflet tanar, dar extrem de riguros. Nu exagerez cu nici o virgula. Ca sa nu se spuna ca mint, da imi place mult acest om, indiferent daca va fi primar sau nu. Rezonanta valorilor comune a fost stabilita azi la prima intalnire.

De fapt, am ramas constant in atitudine. Imi plac valorile autentice, omul potrivit la locul potrivit.

In 25 martie 2010 cred , protestam impotriva lui Emil Boc si spuneam pentru Stiri de Cluj :

„Consider ca este necesar ca acest domn sa plece, cat mai curand pentru binele crestinesc al romanilor. Pentru ca suntem, intr-un moment de iertare, il iertam cu conditia sa plece. In caz contrar il vom obliga sa plece datorita modului in care a guvernatRomania, in care a generat un genocid cultural, economic si a generat emigrari in masa. A facut ce nu a facut nimeni in Romania in 20 de ani. A distrus o tara. Punct!“, a spus Horia Eugen Cristea.

As vrea sa ii dau acest tricou, poate ca il sensibilizez, desi nu cred. Dar poate totusi ma gandesc ca e clujean, poate ca vede ca e de la un alt clujean, desi, de fapt, Boc nu e clujean. Eu sunt clujean, iar el este nascut la Rachitele“, a mai spus protestatarul.

Sincer sa fiu energiile dansului nu imi fac placere. Ca arata, vreau sa ii daruiesc tricoul printr-un consilier sau printr-un bodyguard, pentru ca vad ca are foarte multi“, a mai spus Cristea.

APEL-LA-RATIUNE-STOP-BOC

Inginerul de calculatoare il acuza pe Boc ca a distrus firmele romanesti si a deschis larg portile pentru cele straine. “Eu sunt inginer de calculatoare, adica unul din romanii, pe care domnul Boc prin politicile sale macro-economice de o inteligenta aparte, ii obliga sa lucreze pentru strainatate. Ii multumim din inima! Pe vremuri multumeam din inima partidului, poate ca trebuie sa reluam scena. Vedeti ca istoria se repeta, dar trebuie sa fim atenti si cum se repeta“, a mai spus Cristea”

Primarul Emil Boc (S) discuta cu presedintele Traian Basescu (D) in timpul spectacolului folcloric de muzica si dansuri, desfasurat pe scena Expo Transilvania, in cadrul celei de-a noua editii a Festivalul Culturii si Traditiilor Populare "Serbarile Transilvane, la Cluj-Napoca, sambata, 7 iunie 2008. Traian Basescu a ajuns, sambata, pe Aeroportul International Cluj-Napoca, urmand sa participe la decernarea premiilor TIFF. CALIN ILEA / MEDIAFAX FOTO
Primarul Emil Boc (S) discuta cu presedintele Traian Basescu (D) in timpul spectacolului folcloric de muzica si dansuri, desfasurat pe scena Expo Transilvania, in cadrul celei de-a noua editii a Festivalul Culturii si Traditiilor Populare „Serbarile Transilvane, la Cluj-Napoca,