Boc nu intelege limba germana, Herr Iohannis

Schengen-666

Stateam si ma minunam. Ca boul la poarta noua. Adica eram surprins ca domnul Boc se gudura pe langa viitorul Presedinte. Deprinderi vechi, moncher Boc. Degeaba sunt toate tunurile pe PNL. Suntem in 9 iunie si presimt ca impotriva liberalilor, lupta va continua. 

„Sînt bucuros că un primar este candidat la preşedinţia României, pentru că tot un primar general a fost şi actualul preşedinte. Iohannis are o şansă mare de a cîştiga alegerile dacă îşi păstrează parcursul de pînă acum”, a reiterat Boc, subliniind că, în campanie, îl va sprijini pe Klaus Iohannis cu tot ce va putea. „Îl susţin cu toată convingerea şi voi face campanie pentru Iohannis, cît îmi va sta în putinţă – total, adică”, a asigurat edilul municipiului pentru Adevarul.

Parca Iohannis are nevoie de campania lui Boc. In aparatul de forta de campanie al viitorului presedinte nu incap oamenii cu doua fete. Cu un picior in PD si cu unul in PMP. Boc a trait de pe Traian Basescu, ca om politic.

Nu cred ca din tot PMP-ul ala poti alege altceva in afara lui Traian Basescu. Deci, faptul ca Emil se gudura, nu face decat sa intareasca imaginea nostalgica a acestuia dupa SPP si mercedesul negru.

Ma intrebam daca vreodata Klaus Iohannis ii va explica lui Emil Boc ca intre ei exista o mare diferenta. Nu numai de marime, ci mai ales de demnitate.

Apoi, daca Iohannis ii va explica, ordonat,nemteste, ma tem ca Emil Boc nu va intelege.

Boc nu intelege limba germana, Herr Iohannis !

Acest articol este un pamflet cu gust de cirese amare. Trebuie luat ca atare…