Bataie intre un fost si actual PSD-ist

Fotografie-0005 Fotografie-0006 Fotografie-0007 Fotografie-0008 Fotografie-0009 Fotografie-0010

In fata Prefecturii, dupa scorul slab obtinut de Victor Ponta la alegeri, care a suferit la Cluj o dureroasa infangere. Comunicatul PSD indica o bataie intre un membru ACL si un membru PSD, Horia Nasra. Gaston fost membru marcant PSD Cluj vine la mitingul spontan al tinerilor ACL Cluj, se repede la purtătorul de cuvânt a PSD, Nasra şi îl agresează fizic ca într-un meci de box.

Norocul lui Nasra a fost că au intervenit jandarmii care l-au dus pe Gaston în dubă, transportându-l la secţie.

Toţi participanţii au asistat la această bătaie, între doi PSD-işti, Gaston vs Nasra.

Mihai Seplecan si Victor Lungu, au participat alaturi de aproximativ 50 de oameni, la un miting impotriva modului penibil de organizare a alegerilor in tara si diaspora.

Apare cel putin ciudat apelul primit pe mail de la PSD Cluj, care vorbeste de non-violenta, in aceste conditii. Poate din cauza faptului ca a luat doi pumni seriosi, Horia Nasra a crezut ca este batut de catre ACL.

„PSD condamnă actele de instigare și agresiune ale ACL Cluj!

PSD Cluj condamnă faptele și comportamentele colegilor din ACL din seara de 2 noiembrie, când aproximativ 50 de membrii și simpatizanți ai ACL, în frunte cu senatorul Alin Tișe au instigat la violență, rezultând agresarea președintelui organizației de tineret a PSD Cluj-Napoca, în fața Prefecturii Județului Cluj, de către un membru al PNL Cluj.

„Condamnăm tipul acesta de acțiuni, solicităm demisia senatorului Alin Tișe și în același timp solicităm autorităților statului să ia masurile legale care se impun” a declarat președintele PSD Cluj, dl. Remus Lăpușan.

Nu este normal ca în secolul XXI ca în confrutarea politică să existe violență. ”

Intrebarea este daca cetateanul Gaston este membru PNL, de cand, iar poza cand promova PSD este reala !pulaaa

Subscribe To Our Newsletter

La Cluj a început fraudarea votului? Studenţi: “În Haşdeu se oferă 50 de lei pentru un vot cu Ponta”. AVEM DOVADA!

Consideram ca asa ceva nu are ce cauta in Romania, doamna Cristea Aurelia ! Studenţii...

Închide