Basescu il pune sa candideze pe Ioachim Vancea la Floresti


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/voceaclu/public_html/wp-content/themes/covernews-pro/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 42

Traian Basescu a fost la Cluj si are chef de glume. Il cunosc din Palat (Min. Transporturi), si ulterior ca si candidat la fotoliul de consilier prezidential, etapa I si II de selectie, Cotroceni. Langa alti 300 de candidati veniti de afara. A fost preferat Funeriu Daniel.

Incep sa cred ca efectul Boc isi pune amprenta si asupra fostului presedinte, pe care l-am stimat mult dealtfel. Traian Basescu trebuie sa stie ca nu suport oamenii care mint, dovada cuvintele adresate de catre subsemnatul lui  Ciumara, la Marius Tuca show, in momentul in care chiar el, personal, ii reprosa acelasi lucru, fostului ministru taranist al economiei.  Deci nici pe Vancea, care semna un protocol cu constructorii de pe strada Stejarului, inca din 2008, in ceea ce priveste asfaltarea. Nimeni de pe strada Stejarului nu vrea cred minciunile acestui om.

Am aratat ca presedintele Klaus Iohannis va castiga inca din februarie 2014. Mai fac o predictie, ca Ioachim Vancea astept sa ia cel mult 6-7 % din voturi. Daca, bineinteles, va intra in cursa.

Ioachim Vancea, fostul primar al Floreștiului se vrea din nou primar. Nu de la PSD, ci PMP. Desi e membru PNL!  După ce a îngropat Floreștiul, timp de 8 ani nefacand nimic si fiindu-i principal scop multele blocuri aiurea din Florești, lucru pentru care DNA a și fost pe fir, pentru că mama sa avea zeci de apartamente răsărite din neant, acum Vancea candidează din nou. Nu, nu de la PSD. De la PMP. Unde va pleca alături de Jakab Anca Chirca. Om cu o deosebită coloană vertebrală, iată că Vancea sare de la PDL la PSD și acum la PMP. Sub domnia lui Ioachim Vancea Floreștiul a pierdut mii de hectare de teren împrăștiat spre te miri cine și a pierdut și teren valoros proprietate din domeniu public (zone cedate constructorilor unde se putea face trotuare sau parcuri pentru copii).floresti_maxi

 Cum si-a batut joc primaria lui Vancea de cateva mii de hectare de pamant. Colonii Urbariali si Mikesii maritati cu hectare de pamant

Avem niste strazi in Floresti de te doare mintea. Inguste si fara trotuar. Ca nu e teren la stat. Pai terenul unde a plecat. Si cum? Unde pleaca terenul cand pleaca. No aici trebuie san e spuna cum a maritat fostul primar Vancea cateva mii de hectare. Le-a maritat pe rand. Intai la ceva tentative de urmasi a grofului Mikes, pe la sfarsitul anilor 2000. Care au venit si cu niste acte ce nu le baga in seama nici un notar beat crita, au cerut pamantul inapoi. Pai pe acte numele grofului era trecut in vreo 3 feluri si nici unul nu pusca cu cel din cartea Funciara. Nenea grof nu avea data nasterii in certificate de deces. Tanti mostenitoare avea la numele tatalui pe altcineva decat pe groful din certificatul de deces. O gramada de referiri la acte care nu erau depuse la dosar. Ce mai un talmes balmes demn de Politie si DNA. Dar Chimu vancea ia pixu si scrie pe acte “Stabilit filiatie”. Chimu Vancea din pix a stabilit filiatia. Si culmea, certificatul de mostenitor nici macar nu facea referire la terenurile cerute de cica urmasii grofului. Si peste toate groful fusese despagubit pe terenurile cerute de urmasi care aua juns la stat apoi. Dar Chimu, mana larga, le-a dat tot, ca doar nu dadea de la el din buzunar. Asa au plecat cateva sute de hectare.
Alte sute au plecat la Asociatia Coloni Urbariali Floresti 1892. Astia au pus-o de o Asociatie prin 2008, au zis ca sunt urmasi de urmasi la colonii din 1892 si s-au dus la Vancea dupa teren. Cu extrase de Carte Funciara unde nu aparea nici un nume. Si primarul Vancea, ca primarul, le-a dat teren. Alte sute de hectare.
Si la fel la sute de oameni care acum au gardul in strada.
Pai si acum ce ne tot miram ca nu este teren la stat. De unde sa fie? Ca nici Florestiul asta nu e sac fara fund.

floresti-gilau.ro

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Cridvov, o mostenire cu tenta portocalie

Descindere DNA la Cridvov, in Cluj-Napoca, astazi dimineata. 18 milioane lei prejudiciu. Va mirati ?...

Închide