Aurelia Cristea sau Liviu Alexa, sau a alege din nou pe cel mai putin rau

liviu_aurelia_0

Se pare ca Cluj-Napoca este menit sa aiba primari slabi. Dupa Gh.Funar si Emil Boc reloaded, nici un clujean get-beget nu se inghesuie sa devina primar al urbei clujene.

Asa ca o doamna cu care nu sunt ruda si nascuta in satul Bucea din comuna Negreni si un ziarist de Bistrita vor sa conduca urbea clujeana.

Clujul nu se deosebeste de Romania cu nimic. In anul 2000, romanii au avut de ales intre Iliescu si V.C. Tudor. Am ales raul cel mai mic, adica pe Iliescu. Ne intrebam cum era fara Iliescu, cu Vadim ?

Cu proiecte imposibile gen Oprescu, Alexa pare ca si-a tras o linie de plutire din nou originala, amestecand Florestiul in Cluj, dupa ce jignea asemenea modelului sau, Ioan Rus, o intreaga comunitate, facandu-i pe floresteni fraieri si fatalai. Inca nu a apucat pe functie, sa te tii tu atunci epitete pe lordul de la Bistrita.

Independentul Alexa se lauda ca are o multime de admiratori, dar spunem noi sanse la primarie zero, desi cica e independent. Gurile rele spun ca PSD si PNL i-au dat cu flitul la Restaurant Sinaia, iar de atunci e suparat si candideaza independent.

Aurelia Cristea se aude ca nu mai vrea sa candideze si logic ar fi sa-l sprijine pe Pop Puscas, tot avem un prim  ministru interimar „militar”. In plus, de la pozitia sociala initiala, la cea actuala, are cam multe plati Kharmice de efectuat catre domnul Puscas.

Dar, in general cand doi se bat, al treilea castiga si simt ca Emil Boc va mai castiga odata urbea Clujului, deoarece fata de cei doi, pare chiar un primar mai apropiat de Bruexelles decat de Moscova.

Iar pe deasupra Clujului, zboara avioane de patrulare americane, nicidecum rusesti.

Asteptam o surpriza din partea libearalilor, nu ca si cea de la Consiliu Judetean, care era previzibila.

Vrem un OM primar al Clujului, clujean, care nu are stagii in PSD sau pe la Oradea. Nu in ultimul rand, vrem un intelectual,nu obligatoriu de la tara, ci un tip nascut si crescut in Cluj-Napoca.

Poza : google, ziardecluj