Atac vrăjitoresc asupra guvernului României

Mihaela Mincă se autointitulează în cartea sa de vizită ,,cea mai puternică vrăjitoare din România”. Acum, ea solicită recunoaşterea meseriei sale şi spune că este dispusă să plătească impozit din câştiguri. Numele Mihaelei Mincă a apărut şi în dosarul Oanei Zăvoranu. Vrăjitoarea este iubita celui pe numele căruia a ajuns apartamentul Oanei.

“Ceea ce mi-a cerut despre Oprescu, recunosc, la momentul respectiv am pus o lucrare pentru cerinta dumnealui. Eu chiar daca m-am oprit, asta nu inseamna ca s-au oprit si descantecele.

Nu e singurul care a apelat la vrajitoare

Ce fel de descantece i-ati facut lui Oprescu?Pai, mi-a cerut sa fie ruinat, asa cum este dumnealui, sa nu obtina ceea ce isi doreste, sa aiba probleme, sa aiba necazuri, si cineva care face farmece pentru o persoana, mai devreme sau mai tarziu, se intampla.Columbeanu a trimis un punct de vedere in care neaga ca ar fi cerut treburile astea.Va dati seama ca este normal, este opinia dumnealui daca vrea sa recunoasca sau nu. Nu e singurul care a apelat la vrajitoare, cum nu este corect nici din partea mea sa spun aceste lucruri. Si, repet, am gresit ca am facut aceasta dezvaluire, dar acum mi-o asum.

Vrajitoarea Mihaela Minca :

Eu, împreună cu fiicele mele Vrajitoarea Anda Mihaela, Casanndra Buzea și vrăjitoarele din întreaga lume organizăm cel mai mare congres de vrăjitoare din ultimii 20 de ani pentru a arunca o vrajă asupra guvernului român pe 26 mai, ne planificăm să facem o vrajă pe 26 mai. Aruncăm o vrajă asupra poporului politic român pentru a-i opri şi a opri lăcomia şi corupţia cu puterea şi meserii mele pe care le-am învăţat din toată lumea şi în special din SUA, eu şi covent-ul meu suntem singurii capabili să facem acest ritual.
Fac asta pentru ca imi pasa de Romania si de români, de asta m-am intors din SUA. 

Daca aveti probleme in dragoste sau in afaceri, daca vreti sa stiti ce va asteapta in viitor, cine va sun prietenii si cine nu, apelati-ma pt rezultate.Leave a Comment