Atac suburban in presa clujeana

Mai nou ca are si televiziune in spate, iata ca un ziar de cluj, ca oricare altul, cu cititori multi si din toate colturile lumii, are foc continuu pe 2-3 elemente : Boc – Tise -Avram. Si da-i cu forta pe ziarul ultimului.

Reusind sa piarda Primaria Clujului cu un numar de voturi care ar fi facut de ras pe oricine altul, dovedind ca stirile pe care le difuzeaza, nu-l fac nici mai popular si nici mai ales,  lovind parca la comanda in tot ce inseamna diferit de Ponta- Dragnea-Rus- Dancu, dovedeste ca a uitat lectia administrata de presa clujeana in campania electorala. 

Pana la urma, a face un asemenea model de presa, pentru mine ar insemna sa ma descalific. Am un site care nu are pretentii, care merge de azi pe maine. Dar n-am in spate falimente rasunatoare, am avut grija sa imi platesc datoriile. Si la propriu si la figurat.

Cred ca ceea ce se intampla cu presa din Cluj, in care un ziar numara citirile altuia, nu mai e in regula. Pai cu 10 euro cumperi 10.000 de unici de prin Pakistan, vorba vine.

Si in fond cine imi da mie dreptul sa fac aprecieri asupra materialului jurnalistic al cuiva ? Sunt reincarnarea lui Titu Maiorescu si nu stiu ? Sa-l faci cu ou si cu otet pe un om ca asa ti-a „ordonat” șăfu ? Sau nu ai  șăf, nu ti-a ordonat, si o faci din deontologie profesionala ?

De ce se repede ziar de cluj la Alin Tise si Boc, iar mai nou la Avram, desi poate stia exact aspectele mentionate acum, in unul din numerele viitoare.

Stau si ma gandesc cum altii reusesc in viata, pe puterea si pe banii lor. Iar altii, nu. Si nu ma puteti banui ca ii fac reclama lui Boc.

Stiti cum e, am un ziar destul de subtire. Dar cand ma uit in jur, prind curaj si nu as schimba cu nimeni.

Subscribe To Our Newsletter

Livia Baica, in conflict de interese, pare ca o duce bine(istoric)

Societatea de salubritate Quatro Eco Salub (QES) este condusă, reprezentată, administrată şi controlată de Adunarea...

Închide