Astrele au spus : Klaus Iohannis va fi presedinte

klausIn ziua alegerilor, 2 noiembrie 2014, Soarele in Scorpion va exacerba ambitiile si dorintele, va mari intuitia si capacitatea de cercetare si aflare a punctelor slabe ale altora. Dar in aceea zi, va fi prea tarziu pentru unii. Aflat in casa X, Soarele sustine in aceasta zi responsabilitatile legate de autoritate, probleme globale, cariera, onoare si ar fi imbucurator sa iesim dupa alegeri cu onoare. Va fi in aceea zi multa tensiune si emotii uneori necontrolate (Venus inconjunctie cu Uranus), iar Jupiter in cuadratura cu Saturn arata ca este posibil ca masa de votanti sa fie lipsita de o orientare constienta, sa aiba o judecata corecta, dar aplicata necorespunzator, ceea ce va duce la un al doilea tur de scrutin.
Ziua de 16 noiembrie, cea a turului II de scrutin, va fi dominata de aceleasi dorinte si ambitii puternice; in aceasta a doua zi de alegeri va interveni armonia intre mintea rationala si emotii (Luna in sextil cu Mercur), pe de alta parte Luna in trigon cu Marte poate aduce nevoia de corectitudine, iar actiunile pot sa fie in acord cu aceasta nevoie; desi emotiile sunt intense, sentimentele vor fi controlate. Marte, insa, in cuadratura cu Uranus poate aduce agitatie, actiuni necontrolate, accidente, inclinatie catre cearta, nervozitate, intoleranta si lipsa de cooperare. Nu va fi usor pentru nimeni, dar astrele sustin activitatile legate de autoritate si asta ne da speranta ca va fi bine pentru Romania…

Intre candidatii declarati , astrele disting ca favorite trei nume: Victor Ponta, Klaus Iohannis si Calin Popescu Tariceanu. In primul rand, Mercur, ca guvernator al zodiei primilor doi si apoi Saturn al celui de al treilea, ii favorizeaza pe acestia in mod deosebit.

Klaus Iohannis este nativ Gemeni si daca vom aminti doar predestinarea conferita de Saturn, guvernatorul sau in trigon cu Pluton, care ii da energie, putere, toleranta, dar si putere de concentrare, talente organizatorice si capacitatea de a realiza multe; vom vedea ca desi munceste lent, poate realiza schimbari profunde.Comunicarea trebuie insa sa se bazeze pe afinitati intelectuale sau spirituale. Afectiunea si dorinta se proceseaza mai intai in minte si se fortifica prin cuvinte.

Entuziasm sincer la mitingul pentru Iohannis

Desi e rece, in sufletul tinerilor caldura umple platoul din fata Casei Studentilor. Piata Lucia...

Închide