Astrele au decis : Horia Sulea castiga Florestiul, la Cluj-Napoca sunt posibile surprize

Horia Sulea, balanta, Dinu Criste taur, principalii contracandidati in Floresti : 

Horia Sulea

Jupiter, planeta norocului, a intrat în zodia Fecioară în august 2015. Aşadar, începi anul cu Jupiter traversându-ţi a douăsprezecea casă din horoscop. În această poziţie Jupiter funcţionează ca şi un înger păzitor, veghindu-te şi protejându-te. Pe 22 mai luna neagra paraseste zodia Balantei cea care unora le-a creat tot felul de probleme, probleme  emotionale sau tot felul de sicane legate de sfera profesionala, de gandire, de lucruri mai delicate si din moemntul respectiv lucrurile incep sa intre intr-o zona de confort. 5 iunie : Esti invaluit  de mister. Tot ce faci, este cu voia Domnului.

Dinu Criste

Marte intra chiar din 3 ianuarie in Scorpion, zodie opusa si provocatoare a Taurului, dar si Luna neagra din 21 mai si ramane pana la sfarsitul anului, ceea ce inseamna ca daca ati apucat sa intrati intr-un conflict cu cineva, chiar din familie, incercati sa il evitati cumva.  Exista o categorie de Tauri care probabil nu vor simti nimic referitor la o anumita schimbare si din pacate aceia pot simti blocaje, pierderi sau amenintari si asta pentru ca in cazul lor, schimbarea vine mai agresiv, pana vor ajunge si ei sa realizeze ca merg pe un drum infundat.  5 iunie :Taurii, care au trecut printr-un impact mai putin pozitiv, sunt obligati sa schimbe complet macazul.

 

Emil Boc fecioara, Octavian Buzoianu sagetator, principalii contracandidati la Cluj-Napoca

Emil Boc

Rautatile sale vor fi scoase la inaintare fara jena. Va fi zodia cea mai avantajata din punct de vedere karmic deoarece duritatea ei este justificata in anumite situatii si poate da o serie de lectii de viata. Fecioarele vor afla un adevar important, un adevar care le va marca viata sau o va schimba! Practic, Fecioara va fi acel tip de personaj negativ necesar pentru a intelege mai bine toate substraturile lumii in care traim. S-ar putea sa aiba reactii hazardate in urma evenimentelor care te vor soca de-a dreptul. 5 iunie : Jupiter iti schimba complet viata. Vei incepe un nou drum.Luna nouă din Gemeni şi cuadratul dintre Venus şi Jupiter te îndeamnă să te focalizezi spre ţeluri măreţe ce trebuiesc totuşi să fie trecute prin prisma realismului înainte de a fi mărturisite altora.

Octavian Buzoianu

Jupiter continuă să troneze în casa carierei Săgetătorului, unde va rămâne până în septembrie. Este un avantaj mare pentru Săgetători, care pot urca ierarhic, pot pune în operă proiecte de amploare sau pot avea diverse alte împliniri profesionale. Aici, sfaturile unui membru tanar din familie, pot aduce succesul daca sunt urmate. Atentie la intrigile din 2-3 iunie. Pe 5 iunie, Luna nouă din Gemeni şi a şaptea casă a Săgetătorului tinde să te facă să oscilezi între urmărirea ţelurilor personale şi tentaţia de a trăi conform aşteptărilor altora. Chiar dacă îţi pui la bătaie abilităţile diplomatice, nu ai cum să găseşti o cale de mijloc.

 

La Cluj-Napoca, este oricand posibila o surpriza de proportii. Posibil un scor devastator in favoarea lui Emil Boc, posibil ca masa nehotaratilor sa vina la vot masiv. Atunci, orice, realmente orice este posibil !

 

N.r. Aceste indicii sunt cu caracter general, nu au pretentia ca lucrurile sa se desfasoare conform previziunilor astrale. Astrele predispun, omul dispune !

Surse : astrograme individuale, interpretari diverse de pe site-uri de specialitate trecute prin filtrul personal.

Subscribe To Our Newsletter

Tandemul Ponta – Teodorovici a lasat in urma un dezastru la fondurile europene

Pentru ca guvernul Ponta nu a depus proiecte pentru a fi finantate din fonduri europene,...

Închide