Astăzi a fost înmormântat Gherman Gligor, un mare primar al Floreștiului

Se spune că ne sunt răsplătite eforturile, nu scuzele. Eforturile de a construi o comunitate în unitate, în iubire de Dumnezeu și de neam l-a ținut în fruntea floreștenilor/Floreștiului într-o perioadă de majore transformări.
_
1990-1996 – viceprimar
1996-2004 – primar
2004-2012 – consilier local
A conciliat comunitatea greco-catolică cu cea ortodoxă. Este ctitor al Bisericii Greco-catolice „Sf. Nicolae”, ctitor Mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului Florești”.
A pus bazele cartierului ANL, a rețelei de gaz în Florești.
_
Gherman Gligor, un om care rămâne în această lume/comunitate, prin ceea ce a lăsat în fapte și-n sufletele, atinse de dăruirea pe care a pus-o în trecerea sa, se arată pe pagina primăriei Florești
_______

Numele și activitatea sa au fost și vor fi duse mai departe, în comunitatea Florești, de Adrian Gherman, poate unul din oamenii cu cel mai puternic caracter pe care i-am cunoscut. Este cel mai iubit om in materie de sport in Floresti, realizările sale ducând Hayashi Club, la un nivel de performanță pe care nimeni nu l-a visat în Florești. Suntem cu sufletul alături de el în aceste clipe grele, numele Gherman este dus mai departe cu demnitate și onoare. Iată cuvintele sale, de o mare sensibilitate, postate la moartea tatălui său.

„TATAL meu…
Credeam ca parintii traiesc vesnic…
…Am avut cei mai minunati parinti dar n-am stiut sa i pretuiesc! Pana cand tatal meu a plecat, a fost un erou si a devenit ingerul meu . L-am pierdut cand il iubeam cel mai mult.
In ziua de 26 ianuarie 2019 tatal meu a fost luat de ingeri si dus in Rai , eu am ramas cu o durere sfasaietoare care ma macina…
Tata GIGI , te rog coboara din ceruri si fi alaturi de noi asa cum ai fost mereu , te iubim enorm si nu exista clipa in care sa lipsesti din inima si gandurile mele!!!!
Oamenii isi parasesc viata doar cand ceilalti inceteaza sa se gandeasca la ei. Tu vei ramane vesnic in sufletul meu, traiesti in mine, in mama Neli si toti cei care te iubesc,te plang si isi amintesc de tine!
Acum esti acolo… singur intemnitat intre patru scanduri reci care vor fi noua ta casa????
Moartea ta era ceva care trebuia sa se intample dar pentru mine este tragedia care mi a schimbat viata.
Vreau sa fi mandru de mine acolo unde esti si sa zambesti asa cum o faceai tu !
Imi e dor de tine de puterea si siguranta care mi o dadeai .
Iti multumesc ca ai fost TATAL meu cel mai bun din lume!!!
Am fost binecuvantat ca ai fost tatal meu!!!

Ramai cu bine TATA DRAG”

Subscribe To Our Newsletter

Condiționalul optativ, necesită studii superioare, pe care nu le ai Doralin Alexa ?

Apropos de vizualizări , iată cum presa bună a lui Liviu Alexa, nu pricepe un...

Închide