Astarastoae, invitat sa se care. Who’s next ?

33Vasile Astarastoae a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru conflict de interese, dupa un an de procese. Inspectorii ANI au constatat ca Vasile Astarastoae s-a angajat pe sine si pe fiica sa in mai multe proiecte europene derulate chiar de institutiile pe care le conduce, informeaza HotNews.ro.


La acel moment, Vasile Astarastoae cumula patru functii publice, pe langa pozitia de profesor universitar. In urma deciziei Inaltei Curti, ANI va solicita la inceputul saptamanii viitoare revocarea lui Vasile Astarastoae din functia de presedinte al Colegiului Medicilor din Romania si cea de rector al Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi.

 Legaturile domnului doctor sunt multiple. Integritatea nu este numai cea definita de ANI. Vanatoarea de incompatibili, are sens atata timp cat statul de drept isi face treaba.Adica, justitia confirma printr-o sentinta definitiva si irevocabila aceste aspecte Apoi, extinderea cercetarilor. Nu as vrea sa vad un psd-ist, un pnl-ist, sau un pdl-ist in fruntea Colegiului Medicilor.

Deocamdata de ajuns, pe astazi. Cu promisiunea ca vom face legatura Cluj-Iasi-Bucuresti de cate ori va fi necesar.

Subscribe To Our Newsletter

Shaorma nu-i tocana, mai Vasile ?

Mda. Ma ingrozesc. Bai copile, du-te si te culca. Sau fa-ti o colonoscopie singur, altfel...

Închide