Asfalt pe strazile Sub Cetate II si Abatorului, iar Cetatii III are trotuare pe ambele sensuri de mers

Angajatii SC Cridov SRL au turnat un prim strat de asfalt pe strada Sub Cetate II si stratul definitiv pe strada Abatorului. Lucrarile de asfaltare continua pe strada Sub Cetate I, iar pe strazile Colonia de Sub Deal si Tineretului la introducerea canalizarii ape pluviale.

27 martie floresti 01127 martie floresti 013casa zanelor europene 001

In functie de conditiile meteo, lucrari de refacere a partii carosabile vor avea loc pe strazile Razoare si Cetatii II.

In cursul dupa-amiezii de vineri a fost dat in folosinta si trotuarul de pe strada Cetatii III, sens de mers spre Cetatii II, iar in saptamana care urmeaza vor fi plantati pomisori.

Va reamintim ca in zilele de 2, 3 si 4 aprilie, se va desfasura cea de a V-a editie a Campaniei ”Hai sa inFloresti cartierul”.

“Actiunea se va desfasura in zilele de 2,3 si 4 aprilie si ma astept ca toti cei 1.000 de arbori si arbusti comandati sa fie plantati de catre locuitorii Florestiului. Toate cele patru editii ale acestei actiuni s-au bucurat de succes si a fost finantata de catre Liga Intreprinzatorului Roman. Ii astept pe floresteni sa achizitioneze in mod gratuit arborii si arbustii pe care i-am comandat”, ne-a declarat primarul Horia Sulea.

 

Subscribe To Our Newsletter

Au furat dintr-o locuinta din Floresti bunuri in valoare de peste 200.000 de lei

Politistii clujeni au efectuat in cursul zilei de vineri perchezitii la persoane banuite ca ar...

Închide