Are Ioan Rus o kharma comuna cu Emil Boc ?

rusboc

Revenind la Cluj Arena, desantul Corpului de Control care verifică banii alocați de guvernul Boc prin HG nr. 1378/2010 pentru construirea stadionului ClujArena, îi vizează direct pe actualul primar al Clujului, ex premierul Emil Boc şi pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe – în prezent senator. Potrivit surselor noastre, verificatorii sosiţi la Cluj au încărcat portbagaje pline cu acte copiate, pe care au pus ştampila Conform cu Originalul, pentru a fi studiate apoi de minţi luminate de la Capitală. Ieri, în jurul Cluj Arena şi a clădirii consiliului judeţean şi muştele zburau pe partea stânga a Someşului!

Alin Tise plaseaza un upercut naucitor in muschiul lui Saplacan, dovedind inca o data ca el trebuia sa fie presedintele Consiliului Judetean :

“Mă surprinde că adversarul meu de pe Colegiul 1 Senat, fostul PRM-ist, PC-ist, PDL-ist și acum PSD-ist, Mircia Giurgiu, a fost angajat pe poziția de consilier în Consiliul Județean. Pentru asta am schimbat majoritatea?  Nu, nu pentru asta am girat noi, PDL, cu 2/3 din consilieri noua majoritate din plenul Consiliului Județean. Am decis să girăm această majoritate doar pentru a nu bloca dezvoltarea județului, până la alegeri. Dar se pare că nu se înțelege rolul consilierilor PDL, vă asigur că vom face să se înțeleagă de acum înainte

Napoca SA, cunoscuta inca de pe timpul lui Stefan Dimitriu Florea, pare ca nu a sfarsit, ci doar a inceput sa aiba probleme. Asta poate tinti chiar la varf, vizat fiind se pare actualul ministru al Transporturilor. Ioan Bene, creierul de la Napoca Construcţii, firma care a executat lucrările de la Aeroportul Cluj, este în arest preventiv, alături de preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, fiind trimis în judecată de DNA pentru dare de mită şi spălare de bani. Or, constructorul Cluj Arena, ACI, cu sediul pe dreapta Someşului, risca să ocupe locul liber lăsat de Napoca Construcţii SA pe piaţa construcţiilor cu bani publici. 

Vise premonitorii arata ca Ioan Bene a inceput sa se spovedeasca, de data asta complet.

Ioan Rus si Emil Boc au deja o kharma comuna. Doctrina o aveau inca de pe vremea UASCR, iar dupa asta, nu a contat decat ce s-a stabilit in rocada. O rocada mica, de proba.

Urmeaza o rocada mare. Nu stim cate piese vor mai ramane pe tabla de sah, dupa deranjul care va urma.

La Cluj-Napoca, liberalii se joaca. Au aruncat rezervele pe teren, cu capitanul Saplacan Mihai in frunte. Nicoara si Sulea par incremeniti, aproape in afara jocului. Ceva stie doar Klaus Iohannis.

Daca ar fi dupa mine, as paria pe  Sulea si Tise.  Evident si pe Iohannis, la Presedentie. Atat, noapte buna.