Aparare simpla de atacuri paranormale

luschCu 2000 de ani in urma, Isus spunea: Iubiti-i pe dusmanii vostri.

Acest percept i-a intrigat pe foarte multi discipoli, care nu au inteles ratiunea…

Cu toate acestea, avem de-a face cu o realitate obiectiva. Din punctul de vedere al vibratiilor subtile, iubirea nu este un sentiment vag, ci o realitate obiectiva si reprezinta cel mai inalt dinamism pe aceasta planeta; se manifesta distinct pe toate planurile, la diferite frecvente de vibratii. Acest dinamism poate fi simtit chiar si in planul efectelor materiale, iar daca suntem suficient de dezvoltati, le putem sesiza si pe plan mental.

Iubirea pura, emanand din spiritul subiectiv, se manifesta totdeauna ca o putere constructiva, vibrand la o frecventa destul de elevata si apartine culorii subtile galben.

Furia sau mania, ca emotii, provin, insa, de la spiritul obiectiv, animat de vibratiile inferioare de culoare rosie. Astfel, un dusman care va uraste, va trimite un curent subtil de gindire de culoare rosie. Daca, in schimb, noi ii adresam ginduri de dragoste, proiectam vibratii galbene, mult mai puternice decit rosul si acestea din urma nu ne vor putea atinge deloc, pentru ca nu vor gasi in fiinta noastra puncte de acord (vibratii rosii) care sa le permita sa rezoneze cu aura noastra. Aceste vibratii inalte ne vor proteja de orice rau si, astfel, vom atinge o inalta calitate a gindirii; vibratiile aurei noastre vor fi, in mod spontan, conform eticii.

Subscribe To Our Newsletter

Cuvintele lui Matei catre mama sa, dupa moartea sa

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie....

Închide