Anna Lesko, desemnata Vocea Clujului

Prezenta la Floresti a facut furori. O prezenta scenica cu un impact care a facut sa uitam ca in Romania, depresia a devenit un sport national.

Ce pot spune despre feminitatea si vocea artistei Ana Lesko ?

Pentru barbati, clar,  este un adevarat soc. Ca o regina dezinvolta pe scena, ca o femeie calda, naturala dar adevarata in afara scenei. Pentru femei, o lectie.

Fiecare gest, evoca un erotism maladiv, care provoaca urgent dependenta. O voce matura, in care inaltele amintesc de Barbara Streissand, iar emotia  transmisa, genereaza kathasisul artistic.

„Anicyka Maya” a fost singurul single promovat de pe album, insa in aceeasi perioada, artista a colaborat cu formatia Animal X, imprimand cu acestia inregistrarea „Ca la inceput”.Dupa o perioada de conflicte intre producator si formatia Animal X, artista a renuntat la colaborarea cu trupa si a continuat cu promovarea unui nou extras pe single, „24”.

Cu o gratie care emana natural, artista a bucurat sufletele catorva sute de floresteni, care au rezonat cu frecventa artistica rar vazuta aici. Un urias Thank you, Anna !

 

 

 Leave a Comment