Angajaţi ai RADP Cluj acuzaţi că plombează gropile fotografiate

Mai mulţi angajaţi ai RAPD Cluj-Napoca, societatea responsabilă de asfaltarea şi plombarea gropilor din municipiu, au fost trimişi în judecată de consilierii locali ai PNL pe motiv că aceştia le astupă ilegal cele 450 de gropi proaspăt fotografiate cu o zi în urmă.

Unul dintre simpatizaţii PNL a fost vizibil iritat de acest act mişelesc „Păi cum vine asta? Noi, crinofilii, am pus mână de la mână şi am făcut ieri un inventar cu toate gropile din oraş, iar seara cei de la drumuri au venit în cursul nopţii pe furiş şi ni le-au astupat! E o neruşinare fără margini din partea Primarului care practic ne-a sabotat în realizarea acestui album fotografic intitulat „înGroparea Clujului”, ediţia 2013. TNL a remis de asemenea un comunicat de presă în care condamnă stilul barbar de lucru al administrației locale, aceştia plângându-se de faptul că, de la terminarea campaniei electorale, simpatizaţii partidului au intrat în şomaj tehnic, iar asta le era ultima şansă de capacitarea a energiilor demagogice în vederea realizării unei activităţi constructive şi în beneficiul clujenilor.

De cealaltă parte, Primarul ne-a transmis dreptul domniei sale la replică, acesta precizând faptul că decizia plombării gropilor a luat-o inopinat, în urma unei scurte analize din spatele perdelei biroului, când a observat un grup de cetăţeni dând prin gropi de proşti ce sunt. Din păcate, edilul s-a arătat destul de neîncrezător în planul gândit de dânsul deoarece, după cum el însuşi a declarat „oricâte gropi am plomba, mereu or să vină cei de la EON Gaz să ne zădărnicească munca!”

Nu pierdeți asta !

Subscribe To Our Newsletter

Un clujean face ,,Ia-mă nene!” în jurul lumii!

Timotei Rad e un tânăr clujean care face ,,Ia-mă nene!” în jurul lumii. Pentru cei...

Închide