Am invins ! Daca nu mai vreti ferma, atunci macar participati la dezbaterea publica !

Un prim multumesc din suflet domnului premier Dacian Ciolos, d-nei ministru al mediului Palmer, pentru implicarea directa, a Guvernului Romaniei, care simt cu adevarat ca ma reprezinta ca cetatean !
Primaria Floresti prin Horia Sulea si-a asumat raspunderea, respect !
Garda de Mediu a aplicat corect legea, astept si APM sa aplice litera stricta a legii ! In vizor domnul director Craciun, a carui declaratii in presa le punem pe seama caldurii si a mirosului inhalat de la ferma de pui !
Vocea Clujului a tocat si va „toca” in continuare in presa pana la completa respectare a legii.
 Horia Sulea declara :
Vești bune. După amenda de ieri aplicată de Poliția Locală Fermei de Pui (PRACTIC CONSFINȚIREA DE CĂTRE O INSTITUȚIE A STATULUI CĂ FERMA FUNCȚIONEAZĂ FĂRĂ AUTORIZAȚIE), azi, Garda Națională de Mediu, Comisariatul Județean Cluj, printr-un act oficial, ne informează că legat de SC BRAVINVEST, S-A DISPUS INTERZICEREA OPERĂRII DUPĂ TERMINAREA ACTUALULUI CICLU DE PRODUCȚIE, PÂNĂ LA OBȚINEREA UNEI AUTORIZAȚII INTEGRATE DE MEDIU.
În calitate de primar al acestei comunități, am obligația morală de a vă invita a studia și a vă documenta legat de Autorizația Integrată de Mediu, de ce condiții trebuie îndeplinite, ce autoritate o eliberează, în ce condiții și vă invit a vă spune deschis opinia, și mai ales ASUMAT PUBLIC, cu curaj, nu pe Facebook, în consultarea publică care este obligatoriu a se organiza de către autoritatea emitentă a autorizației.
 

Subscribe To Our Newsletter

Teatrul de papusi de la Bravinvest, regizorul demisioneaza

Da, se pare ca si domnul Cobarzan s-a saturat de pui si s-a apucat de...

Închide