Am avut dreptate: Carrefour vine si ofera locuri de munca in Floresti!

Pe 16 iunie anuntam intrarea in Floresti a retailerilor LIDL si Carrefour (http://voceaclujului.ro/in-floresti-carrefour-se-grabeste-sa-deschida-inaintea-lidl/), iar pe 24 iunie ne-am mai asumat un risc: „Din informatiile pe care le detinem, sigure 100%, Carrefour va deschide in Floresti un magazin de tip Express Angst. (http://voceaclujului.ro/ce-tip-de-magazin-carrefour-se-va-deschide-in-floresti-pe-strada-eroilor/).

Nu am gresit si astazi vine confirmarea. Carrefour vine si ofera locuri de munca in Floresti, pe strada Eroilor.

“Express combina profesionalismul angajatilor si calitatea produselor cu care te-ai obisnuit in magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumparare si caracterul personal al unui magazin de proximitate.

„Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania. Scopul Carrefour este acela de a mentine specificitatea fiecarui comert de proximitate, respectand rezultatul anilor de experienta a partenerilor sai si adaugand elementele Express distinctive pentru a intari si dezvolta ceea ce exista deja. Nu cream m2 noi de comert de proximitate modern care sa asfixieze comertul deja existent, ci sprijinim ceea ce exista deja.” (http://carrefour.ro/express.html)

Clic pe foto pentru imagine marita!

iulia banchet facultate 005iulia banchet facultate 003

 

 

Subscribe To Our Newsletter

De rasul „ciorilor”: Cluj-Napoca isi duce gunoiul la Oradea, Floresti, Gilau, etc, in judetul Alba

Primaria municipiului Cluj-Napoca a incheiat un parteneriat cu Primaria municipiului Oradea, in vederea depozitarii pentru...

Închide