Alina Cora Kallos si cluj24h.ro, rejectata de pe grupurile din Floresti

pulaaa

Dupa atacurile nedocumentate si repetate la adresa primarului Horia Sulea, 4-5 grupuri din Floresti au luat decizia de a interzice postarile doamnei de la PSD Alina Cora Kallos. Ziarista si-a luat si un perdaf „a la carte” din partea catorva floresteni care nu digera politica PSD pe nemancate, cum este Levente Kaucz si a altora.

Intreaga atitudine a florestencei de la Multiserv, inclusiv interviul cu domnul Cobarzan, fost mebru PSD, patronul firmei Amaretto, denota atitudinea procomunitate si pro PSD a celebrei ziariste cu 300-400 de like-uri pe modulul de facebook al site-ului cluj24h.ro. Desi locuieste la Multiserv, deci inspira cu nesat aroma fermei, atitudinea pentru floresteni primeaza, nu-i asa ? Cea care chema la miting pe facebook dar chelalaia acasa in timpul mitingului impotriva Fany, se declara acum impotriva CTP.

Spre deosebire de Vocea Clujului, care este un ziar liberal la vedere, pro Horia Sulea, pro Iohannis, declarat, ziarista de la cluj24h.ro pare ca si seful ei, ” domnul Ponta, sub acoperire”.

Sub masca obiectivitatii, cluj24h.ro loveste fara noima in toate initiativele primarului Horia Sulea.

Mentionam ca Alina Cora Kallos a scris si pentru Vocea Clujului, ziarul subsemnatului, ca a mai scris pentru Cluj-am si Citynews, ziare care erau ale puterii la vremea cand distinsa colega se invrednicea sa le acorde atentie.

Succes in continuare ziaristei psd-iste, care nu si-a declarat apartenenta politica. Ridicam fara jena primul val, de pe fata ziaristei. Vom continua.