Alin Tișe, sau ultima speranță a PNL

Alin Tișe, sau ultima speranță a PNL

Echipele PNL s-au poziționat la nivelul Clujului :

  1. Orban-Oros-Pivariu
  2. Câțu-Boc-Buda

Că e posibil ca unul din cei 6 să se transfere în echipa adversă, da, e perioadă de transferuri și în fotbal. Dar a apărut ceva ce nimeni nu estima. Poziția lui Alin Tișe.

Deloc impresionat de sosirea lui Orban și Câțu la Cluj, Alin Tișe și-a văzut de treabă. Nu i-a onorat cu prezența. Mai mult, în Actual de Cluj, el si-a exprimat fără echivoc poziția :

„În urmă cu câteva luni, când eu îl criticam pe Ludovic Orban, toți vitejii actuali, exponenți, nu-i așa, ai reformei în PNL, stăteau și îl pupau în diferite zone. Acum, brusc au devenit toți exponenții reformei în PNL și speră ca își vor păstra pozițiile dacă va câștiga Cîțu. Vor să îl înlocuiască pe Orban cu Cîțu, ca să își rezolve ei problemele și sa-și păstreze pozițiile! Eu nu așa vad reformarea PNL!”, a comentat Tișe pentru Actual de Cluj.

Alin Tișe a dotat Spitalele Clujene ca nimeni altul in Romania. A reactionat la numirea unui prefect de la UDMR la Cluj. Nu ne-a pus presiune cu masca sau vaccinarea, nu a vorbit despre spectacole-recompensă a vaccinarii. A fost poate singurul om politic român care a ramas total echilibrat in vremuri in care eu am avut impresia că urmăresc un film prost în România.

Alin Tișe poate declanșa oricând o revoltă a primarilor PNL. Deoarece este cu mult, mult peste Boc,  Orban, Câțu sau Iohannis. Este în PNL omul care a rămas fidel românilor, indiferent cine a guvernat. Iar curentul național a devenit noul haștag, opus totuși ca și doctrină acestuia.

România nu mai vrea antrenori de fotbal și președinți de țară globaliști, ci oameni care se apleacă asupra nevoilor unui popor decimat de o guvernare proastă, care nu vede in roman decăt plătitorul retribuției personale. Iar Alin Tișe ar fi un bun președinte, singurul din PNL pe care l-aș vota. Deoarece partidul ne-a dovedit în în pandemie cine este cu adevărat.

Statul a devenit o struțocămilă cocoțată în capul contribuabilului român. Am devenit mari ecologiști, ne ocupăm de poluare, de schimbări climatice, dar am ceda Roșia Montană fără luptă. Poporul este rupt în cur de foame, trăind din pensii mizere, salarii penibile daca ne raportam la Europa. Nici PNL, nici USR nu au facut nimic cu pensiile speciale, care nu sunt bazate pe contributivitate.

Desi Daniel Morar, judecător CCR a arătat realitatea. Deci nu există voință politică la nivelul coaliției, despre ce vorbim ?

Și atunci eu cu ce partid care poate forma o coaliție votez, dacă Alin Tișe nu va fi președinte PNL ? Cu PSD-ul lui Ciolacu ?

Prefer să votez cu Iorga și să o șterg de aici !

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Subscribe To Our Newsletter

István Szabó, regizorul maghiar premiat cu Oscar, printre invitații ediției aniversare TIFF

István Szabó, regizorul maghiar premiat cu Oscar, printre invitații ediției aniversare TIFF

Închide