Alin Tișe: Guvernul Ponta îi penalizează exact pe cei mai serioşi şi mai punctuali contribuabili din România

bocemilalintise,,Clujenii care au plătit taxele locale în 2013 la vechiul nivel din 2012 ar trebui scutiţi de plata majorărilor decise în mod bâlbâit de către USL. Guvernul Ponta îi penalizează exact pe cei mai serioşi şi mai punctuali contribuabili din România. Aceşti oameni şi-au plătit în avans impozitele şi taxele locale, dar guvernul Ponta îi cheamă din nou la fisc pentru a-i mai stoarce o dată de bani fiindcă nu s-a hotărât în timp util să mărească aceste taxe.

În calitate de senator de Cluj consider că cetăţenii care au plătit deja impozitele şi taxele locale la nivelul existent în momentul plăţii nu ar trebui să plătească diferenţa. E vina guvernului Ponta că nu a dat dispoziţii clare până la 1 ianuarie, iar cetăţenii nu ar trebui penalizaţi nici cu bani şi nici cu timp pierdut din cauza incompetenţei useliste.

Solicit aleşilor locali ai USL, cât si parlamentarilor USL de Cluj, să arate clujenilor că le pasă de ei şi să ceară guvernului Ponta, îndreptarea acestei prevederi abuzive !”

Alin Tișe, senator PDL (comunicat de presă, 5 februarie 2013)

Subscribe To Our Newsletter

În plină criză Biserica refuză organizarea și oficierea de slujbe specifice în cimitirele private

Citind recent raportul Curtii de Conturi, am aflat cu stupoare ca unitatile de cult au...

Închide