Aleg sa iubesc ca sa pot trai vesnic

padre

Nu am mai simtit de mult conversatia cu Tine. Este la fel de important ca si aerul, apa, focul si apa luate la un loc. Cuvantul, devine refularea suprema in Divinitate, clipa in care ochii se umezesc si sufletul se preda in Sufletul Reunit.

Ce facem zilnic cu noi ? Ne luptam sa supravietum, sa acumulam valori. Se intampla sa mergi intr-o biserica, doar sunt multe. Uneori, pleci cum ai intrat.

Padre a plecat dintre preotii unei biserici, cea greco-catolica. De atunci, mi-e greu sa suport o liturghie intreaga.

Te-ai spovedit ? Daca nu, atunci nu primesti impartasania ! Si nici mir, clar ?

Obiceiuri frumoase. Spovedania, poate o psihoterapie sau de ce nu, o descarcare de gestiunea pacatelor. In fata unui preot, imbracat in negru. De ce in negru ?

Inmormantarile si parastasele sunt triste. Te imbraci in negru deoarece pierzi o fiinta iubita. Poate ai venit sa intelegi rostul tristetii. Exersezi tipuri diferite de durere.

Ce ai inteles ?

Chiar nu te-ai saturat de suferinta ? Eu da. Asa ca aleg sa fiu fericit, la intalnirea cu Tatal. Fara preoti, circ si alte chestii slabe. Nu voi putea poate sa exprim la fel de bine ca Tolle, ce inseamna credinta mea.

Il las pe Tolle, deoarece, nu pot decat sa-i fiu discipol.

[youtube id=”Ix3pe9PDTKc” align=”center” mode=”lazyload” autoplay=”no” aspect_ratio=”16:9″ maxwidth=”1500″ parameters=”https://www.youtube.com/watch?v=Ix3pe9PDTKc”]

Subscribe To Our Newsletter

Indicele BLITZ aprilie 2015: cartierele vechi domina topul Clujului. Vezi cu cat s-au scumpit apartamentele in Floresti!

tabelul de mai jos, putem observa faptul ca apartamentele cu 2 camere din Cluj sunt...

Închide