Alaturi de jurnalista Gabriela Dragota si Ziar de Cluj – Noi vrem respect !

 

Mi se falfaie mai nou de incendiile din Pata Rat, deoarece sunt prin autocombustie, nu-i asa ? Si de discutiile din Prefectura, cu uite starea de urgenta, nu e starea de urgenta. Discutii sterile, din care nu iese nimic.

De Ziua libertatii presei nu faci ceva pe ea presa, ca nu inghit. Nu o scoti afara pe Gabriela Dragota, cu mine nu merge. Nu mi-e simpatic Alexa, dar are multa dreptate aici. Ce simulacrul naibii de presa e aia in care iti face editorialul politicul ?

Decat sa traiesti asa, in genunchi, mai bine fara presa. Daca as fi fost curios ce vrea Relu Chereches, as fi mers personal si sigur nu  ma dadea afara.

Comportamentul clasei politice este generat de resemnarea noastra. Nici paznicii lui Pantelimon n-au ce comenta, in fata presei. N-am uitat inca ultimul episod cu cei de la Monitorul de Cluj, parca, inchisi dupa poarta, cand filmau. Pentru ca atunci cand iti intra un oaspete in casa, il poftesti inauntru, nu il dai afara.

Si asa nu luam mult in seama sedintele de Consiliu Local, ca erau din Floresti sa Cluj-Napoca. Acum, nici atat.

Nu stiu cum se comporta ceilalti, dar eu consider evenimentele de astazi o jignire la adresa presei locale. Daca solidaritatea de breasla dispare, nu suntem cu nimic mai buni decat cei care au jignit o femeie, totodata jurnalista !

Rusine !

 

 

De fapt, cine sunteti dumneavoastra, domnule Tăriceanu ?

Dezvaluirile facute in exclusivitate de fosti sefi ai Unitatii speciale “Anti-KGB”, in serial. Nu am...

Închide