Ai eclipsat soarele in miez de iarna, dragostea mea

images

Finetea gleznei in ciorapul fin genereaza rareori paroxism erotic. Finetea sufletului tau, imbracat intr-un halou de argint, seamana cu luna plina de afara. Ai venit cand nu mai credeam ca existi, si imi era indiferent. Erai pur si simplu unica in mers, ascultai seara in fata unui pahar de Martel, Debussy sau Rahmaninov. Cu gleznele dezgolite.

Te caut in fiecare femeie cu deznadejde de atunci, incercand sa-ti copiez parfumul, sa-l ofer celeilalte. De multe ori, cred ca timpul fractal este si el ca si ciclul vietii fara batranete si al vietii fara de moarte.

Candva, vei fi probabil indrumatorul meu, cautand soarele vietii, dincolo de destin. Candva, vei intelege ca atunci cand te-am iubit ultima oara, nu am stiut daca este sfarsit sau inceput.

Soarele stralucea in decembrie, iar sexualitatea in prezenta ta deborda. Celelalte femei erau Barbies, pe care le admiram, le doream pervers, fara sa simt ceva.

In aceea zi, nu te-ai mai daruit. In nobletea sufletului tau, m-ai lasat sa te iubesc ca la inceput. Ai indraznit sa eclipsezi Soarele in miez de iarna. Stiai ca in viata, dupa lumina vine bezna.

Maine, poate soarele va rasari din nou pentru noi. Desi a trecut atata timp, in nari simt pregnant parfumul florilor de frezia…