Agramata premier : „Atunci cand exista suspiciuni asupra oricarui om trebuie sa lamureasca aceste lucruri”

 

Viorica Dancila a anuntat, miercuri, dupa sedinta CEX ca „nu o sustinem” pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de sefa a Parchetului European.

„Am spus si repet: nu sustinem un mandat pentru Laura Codruta Kovesi pentru ca mi se pare o abordare fireasca. Atunci cand exista suspiciuni asupra oricarui om trebuie sa lamureasca aceste lucruri si pe urma sa ocupe aceasta functie. Nu fac trocuri politice”, a declarat Dancila.

„Doamna Dăncilă însăşi a început şedinţa de guvern, şedinţă în cursul căreia, slavă Domnului!, temutele ordonanţe de urgenţă nu au fost (încă?) adoptate cu un delirant discurs care nu se poate să nu te ducă cu gândul fie la Ana Pauker, fie chiar la Elena Ceauşescu. Discurs în cursul căreia Vida din Videle,  care, printr-o mare, imensă greşeală a istoriei a ajuns să fie prima femeie premier al României, a replicat scrisorii celor 12 ambasadori ai unor ţări din prima linie a Uniunii Europene, că ea discută direct cu “omologii” ei. La fel cum în decembrie 1989, tov. acad. dr. ing. Elena Ceauşescu se aştepta să fie salvată de “colegii ei, academicienii”. Câteva ore mai târziu, conducerea PSD a cerut ca miniştrii Teodor Meleşcanu şi Ana Brichall (adică doamna Very Much), să adopte poziţii mai dure în raporturile cu aceştia.”

Citeste mai mult: adev.ro/ppkrrn

Poza : romani-buni.ro

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Breaking News : Laura Codruța Kovesi, procuror general european

  Daca nu a fost suficient de buna pentru DNA in tara ei, LCK este...

Închide