Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, premiat pentru ruta către Tel Aviv

207712_251086231687928_519853085_nwww.anna.aero unul dintre cele mai prestigioase canale de ştiri şi analize de rute ale companiilor aeriene la nivel internaţional, a acordat Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, premiul “Ruta săptămânii (Route of the Week)”, ca urmare a lansării oficiale a zborului Cluj-Napoca  – Tel Aviv, din 27 noiembrie 2013.

Premiul vine ca urmare a recunoaşterii noii destinaţii ca o oportunitate deosebită de descoperire reciprocă a celor două oraşe, de dezvoltare a schimburilor economice şi comerciale dintre Tel Aviv şi Transilvania, dar şi de conexiune cu comunitatea românească din Israel.

Zborurile pe destinaţia Tel Aviv sunt o premieră pentru Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj.  Acestea sunt operate de către compania aeriană Wizz Air în zilele de miercuri şi duminică, cu plecare la ora 16:00  şi sosirea în Tel Aviv la ora 19:05.

Sursă foto: www.facebook.com

Subscribe To Our Newsletter

Conservatorii din Floreşti nu au primit autorizaţie pentru protestul de azi

După ce au anunţat organizarea “Marşului cărucioarelor”, reprezentanţii Partidului Concervator Floreşti au anunţat în urmă...

Închide