Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, premiat pentru ruta către Tel Aviv

207712_251086231687928_519853085_nwww.anna.aero unul dintre cele mai prestigioase canale de ştiri şi analize de rute ale companiilor aeriene la nivel internaţional, a acordat Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, premiul “Ruta săptămânii (Route of the Week)”, ca urmare a lansării oficiale a zborului Cluj-Napoca  – Tel Aviv, din 27 noiembrie 2013.

Premiul vine ca urmare a recunoaşterii noii destinaţii ca o oportunitate deosebită de descoperire reciprocă a celor două oraşe, de dezvoltare a schimburilor economice şi comerciale dintre Tel Aviv şi Transilvania, dar şi de conexiune cu comunitatea românească din Israel.

Zborurile pe destinaţia Tel Aviv sunt o premieră pentru Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj.  Acestea sunt operate de către compania aeriană Wizz Air în zilele de miercuri şi duminică, cu plecare la ora 16:00  şi sosirea în Tel Aviv la ora 19:05.

Sursă foto: www.facebook.com

Conservatorii din Floreşti nu au primit autorizaţie pentru protestul de azi

După ce au anunţat organizarea “Marşului cărucioarelor”, reprezentanţii Partidului Concervator Floreşti au anunţat în urmă...

Închide