Adrian Oros versus „Traian Basescu” reloaded and remixed

Ce uita sau ce se face ca nu stie Valeriu Steriu

Astazi , dl Valeriu Steriu, presedinte executiv al PMP, oripilat peste masura de “ambuteiajele de pe drumurile spre munte si spre mare”, constata “lipsa infrastructurii de transport” , precum si “problemele grave in viziunea de transport” si ramanea  “uimit sa vada ca in ultimii patru ani au fost noua ministrii ai transporturilor,toti sclavii aceluiasi sistem”. De asemenea , dl Steriu ne spunea ca PMP va cere desfintarea CNADNR, o “institutie nereformata, impotenta si  incompetent.

Ceea ce uita dl Steriu, este ca cel mai longeviv “stapan al sistemului” la  ministerul  transporturilor, a fost chiar actualul sef al domniei sale, presedintele PMP, dl Traian Basescu, care in perioadele 1991-1992 si 1996-2000, a ocupat fotoliul de  ministru al transporturilor in cinci guverne. Din aceasta pozitie, si cu competentele sale,  avea toate parghiile sa reformeze si sa potenteze sistemul.

Si inca ceva ce nu stie, sau se face ca nu stie dl Steriu, este declaratia ramasa celebra a d-lui Basescu din pozitia de ministru al transporturilor prin care cu “viziune” anunta romanii ca” Romania nu are nevoie de autostrazi”.

 

Deputat PNL de Cluj

Adrian Oros

Subscribe To Our Newsletter

Adevarul despre exploatarea de la Certej

Printr-o scrisoare deschisă, Reţeaua Mining Watch cere ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca Palmer, ...

Închide