Adio, Ponta

4

Petitie:

„PRTOTEST IMPOTRIVA PREMIERULUI PONTA PRIVIND ACTIUNEA DE TRADARE NATIONALA PRIN INCURAJAREA SI APARAREA INTERESELOR RUSILOR DE LA LUKOIL IN DETRIMENTUL ROMANIEI”

Protestam impotriva atitudinii de tradare a Statului Roman si al poporului Roman ,practicate de catre Premierul Viorel Ponta prin actiunile si hotararile nedemocratice , tradatoare ale Intereselor Nationale ale Statului Roman!

Consideram ca premierul Ponta si-a depasit atributiile sale de slujbas al natiei Romane si al Romaniei prin multitudinea de abuzuri impotriva celor doua Entitati:ROMANIA si POPORUL ROMAN!

In aceasta Manifestare de Protest ne vom referi specific la ATITUDINEA de NETAGADUIT a premierului privind desfasurarea activitatii de EVAZIUNE FISCALA,SPALREA BANILOR, IGNORAREA LEGALITATII si NERESPECTAREA OBLIGATIILOR DE FUNCTIONARE PE TERITORIUL STATULUI ROMAN de catre companiile rusesti LUKOIL, pe care,PREMIERUL PONTA le sustine si protejeaza de la inaltimea calitatii pe care o are,ca Premier al Statului Roman,ABUZAND DE CALITATEA ,ceeace CONSTITUIE ACTIUNE DE TRADAREA NATIONALA!!

In cercetarile recente, privind modul fraudulos de desfasurare a activitatii acestor companii pe teritoriul Romaniei,s-au constatat urmatoarele:
1.Practicarea frauduloasa a activitatii prin incalcarea regulilor de functionare pe teritoriul statului Roman.
2.S-au constatat incalcarile frauduloase,constand in:

EVAZIUNE FISCALA :aducand prejudicii impotriva economiei statului Roman in valoare de peste 112 milioane de euro ,

SPALAREA BANILOR: aducand prejudicii in economia Romaniei ,in valoare de peste 118 milioane de euro.

Decizia procurorilor de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti este una legală şi, conform Codului Penal, a fost explicată clar în comunicat.
Asadar Procurorii au deschis companiei ruseşti Lukoil un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, comise de Lukoil ,care au prejudiciat statul român cu aproximativ 230 de milioane de euro.

DE MENTIONAT FAPTUL CA:Procurorii Romani isi pun viata in pericol,pentru a salva interesele economice nationale,pentru a impiedica sabotajul economic practicat de catre rusi pe teritoriul Romaniei in cadrul companiilor rusesti cu toate riscurile pe care si le asuma ca buni patrioti si ca profesionali respectand Justitia in Romania!
In timp ce RUSII au comentat intr-o reactie oarecum“dulcica” cele intamplate si constatae ,precum si masurile aplicate in cazul respectiv,stiindu-se vinovati si incercand sa minimalizeze impactul celor constatate..
PONTA insa, abuzand de calitatea sa de premier ,are o reactie foarte dura la adresa Justitiei Romane si a Procurorilor care au instrumentat cazul Lukoil, ACUZAND PROPRIA TARA,IGNORAND nejustificat faptele evidente si prejudiciile financiare aduse economiei Statului Roman , insumand aproximativ 230 milioane euro!

PROTESTAM VEHEMENT impotriva atitudinii premierului Victor Ponta, de incurajare a actelor si faptelor FRAUDULOASE ale investitorilor rusi pe teritoruil Romaniei,considerand ca aceasta este UN ACT DE TRADARE NATIONALA!

CEREM PUNEREA SUB ACUZATIE DE TRADARE NATIONALA a PREMIERULUI VICTOR PONTA!

CEREM DEMISIA IMEDIATA SAU INLATURAREA PE CALE LEGALA A PREMIERULUI VICTOR PONTA PE CARE IL ACUZAM DE INALTA TRADARE A POPORULUI SI STATULUI ROMAN !

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica