Adevarata revolutie de la Cluj incepe azi !

mihis

E 2:28. Sunt frant, incerc sa scriu sa si priceapa cine trebuie. Am venit sa aprind o lumanare. Nu suntem mai mult de 50, din care reunosc cativa prieteni buni. Stam de vorba in liniste. Linistea dinaintea unei furtuni de zapada care va determina alegeri anticipate. Fara clasa politica actuala pe care o vedem toata ziua pe sticla.

Vom veni zilnic, pana plecati. De buna voie sau nu. Mie personal chiar nu mai imi pasa. De maine, zilnic in Piata Unirii. Nu e prima oara. Am 49 de ani acum, nu inteleg ce mai inseamna frica.

Algoritmul e simplu : Ne-ati luat tot, va luam tot !

Oprea, demisia. Azi, nu maine. Ponta, sterge-o ! Unde vrei, in Turcia, Rusia, dar lasa-ne. Guvernul sa plece, trimis in judecata.

coruptia

Daniel Mihis, un frate de-al meu, scrie :

Nu tipam, nu strigam, dar suntem prezenti in piata in semn de solidaritate dar si de protest! Aprindem o lumanare, tinem un banner, suntem vii si aratam ca ne pasa.
DA, suntem revoltati si furiosi – pai cum sa nu fim!?
-pt.ca au trecut 5 zile de la tragicul eveniment si nu si-a dat demisia nimeni din sistemul statal criminal ce are o vina majora pt.cele intamplate, nu tu primar de sector, nu tu sef ISU Bucuresti, nu tu ministru de interne, nu tu vicepremier, nu tu premier, nu tu secretar de stat la interne! Ministrul Stroe si-a dat demisia in cazul ‘Apuseni’ pt.o declaratie nefericita, premierul Letoniei pt.un acoperis cazut peste oameni fara sa aiba nicio vina, nici macar directa!
-pt.ca stiu ca cei trei patroni sunt prieteni si cunostinte cu multi tineri politicieni din Bucuresti, din psd, unpr si pnl, tineri care le-au facilitat intodeauna accesul la primari de sector, functionari de rang inalt din primarii, precum uneperistul Piedone si multi altii!
-pt.ca stim cu totii ca unul dintre ei a mai avut 2 incendii ‘neprovocate’ de-a lungul ultimilor ani si nici macar acesta nu a fost arestat!
-pt.ca televiziunile de stiri au facut circ si teatru, facand audentie pe seama unei tradegii de neimaginat, jurnalistii posturilor devenind niste jeguri penibile!
-pt.ca enorm de multi concetateni, pt.ca biserica nationala, pt.ca unii lideri politici au gasit vinovatii – victimele si parintii acestora – totul fiind ‘o pedeapsa divina’ pt.pacatul capital de a fi rocker;
-pt.ca unii jurnalisti si politicieni locali m-au luat la 11 metri fiindca mi-am permis sa atac institutiile statului ‘care de data asta au intervenit promt’, desi acum apar tot mai multe articole si indicii, marturii ale martorilor cu privire la timpii de interventie si la cat de depasiti au fost;
-pt.ca tinerii politicieni si jurnalistii, mai mult sau mai putin independeti, ar trebui sa fie preocupati de interesul cetateanului, al meu – si sa-mi sustina spiritul critic, nu sa mi-l condamne/atace; pt. voi trebuie sa primeze parerea/interesele cetateanului, parerea martorilor, nu sa va transformati in avocatul statului care nu face altceva decat sa-si paseze responsabilitatea de la o institutie la alta!
-pt.ca deja au inceput amenintarile si musamalizarile! Sunt deja asistente, soferi, paramedici si politisti care au fost amenintati de catre mai marii din ierarhia statului mafiot, pt.ca si-au permis sa vorbeasca!
-pt.ca nu suntem in stare nici in fata unei asemenea drame, sa ne coalizam, sa iesim in strada si sa punem o presiune pe acest sistem blestemat care trebuie schimbat de la radacini – democratia produce schimbari reale in strada, nu in spatele tastelor si in fata televizorelor de produs prosti la kg!
-pt.ca ancheta e condusa de procurorul general al romaniei, un individ care a tras la revolutie, un tanar crescut pe bancile socialiste, mare ofiter al trupelor speciale ale securitatii in 89; pt.ca infectul de primar uneperist Piedone e fiu de capitan de securitate;
-pt.ca la mijloc se afla acelasi sistem corupt si criminal care de 25 de ani a preluat puterea, in cazul acesta – un partid politic corupt (unpr, aripa psd), un sef de partid politic corupt, vicepremier (ministru de interne), facut general de mafia corupta din mapn, un primar unpr corupt si un privat la fel de criminal care da mita pt.a se imbogati pe spatele ‘prostilor’;
-pt.ca nimic nu se va schimba nici acum – nu-i sta in fire poporului nostru s-o faca – flacara celor putini care se implica se stinge repede fara suportul unui numar considerabil de romani!
p.s.cum v-ati fi simtit daca era acolo o persoana draga, un frate, o sora, un fiu, o fiica?

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Rusine, Cluj !

Stati in casa, treceti pe langa Prefectura. La fel, in locul in care am pornit...

Închide