Adelina Catinas lanseaza colectia Cathias Edeline Fall – Winter 2014

cathias-edeline-adelina-oana-catinas-640x480

Adeline Catinas, creatoarea marcii Cathias Edeline și unul dintre cei  mai tineri designeri romani, lanseaza a patra colectie a brandului,  Fall – Winter 2014. Cathias Edeline este brandul romanesc cu cea mai  rapida ascensiune in moda autohtona.

Din 2011, de la aparitia brandului si pana in prezent, creatiile  exclusiviste ale Adelinei Catinas au fost apreciate de creatori  renumiti si critici de moda, precum Rhea Costa si Alin Galatescu, dar si de numeroase vedete din Romania.

Noua colectie Cathias Edeline cuprinde, pe langa accesoriile  consacrate, posete si pantofi, cateva modele de geci, confectionate  din piele naturala. Noile produse completeaza stilul inconfundabil al creatoarei, care, inca de la prima colectie, a reusit sa imbine frumusetea cu pretiozitatea feminine. Gecile din piele, semnate de Adelina Catinas, combina stilul rock cu stilul sofisticat, astfel incat sa poata completa atat tinutele casual, cat si pe cele elegante.

„Inca din copilarie, am visat sa creez piese vestimentare complexe, asa cum sunt pantofii si gentile, pentru ca dificultatea lor ma provoca. Treptat, in ultimii trei ani, am transformat acest vis in realitatea mea cotidiana. Acum, odata cu lansarea liniei de geci,  constat, cu bucurie, ca nu am incetat nicio clipa sa visez si sa  muncesc pentru ca visul meu sa creasca”, marturiseste Adelina Catinas.

Produsele unicat Cathias Edeline pot fi achizitionate de pe magazinul  online www.shop.cathiasedeline.com, din showroom-ul sau din capitala sau de la unul dintre cele mai elegante si exclusiviste hotel boutique-uri din Bucuresti, Domenii Plaza Hotel. Intr-un decor  vintage, publicul va avea acces la cea mai noua colectie semnata Adeline Catinas, apreciata pentru designul urban chic si glamour.  Ambianta rafinata si decorul boem al interioarelor Domenii Plaza confera cadrul optim pentru stilul care a facut-o celebra pe Adeline Catinas.

COMUNICAT DE PRESĂ

UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ (UAT) Comuna Florești, prin intermediul proiectului strategic POSDRU ID 129124 DMI 5.1...

Închide