Accident pe autostrada A3, la ieșire spre Cluj-Napoca FOTO

Un accident rutier a avut loc vineri după amiaza,  în localitatea Gilău, la ieșire de pe A3 spre Cluj-Napoca.

Conform ISU Cluj O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate, în jurul orei 13.40, ca urmare a unui accident produs, în apropierea localității Gilău, la ieșirea de pe autostrada A3, înspre Cluj-Napoca.
Pompierii au găsit la locul solicitării două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Echipajul SMURD a consultat o femeie, în vârstă de cca 70 de ani, și doi bărbați, de cca 73 și 21 de ani, dar și un tânăr de 16 ani, care a fost transportat la spital cu afecțiuni ușoare.
Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile de hidrocarburi, au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident.

Conform IPJ ClujAccident rutier cu 2 auto implicate, coborare a3, Gilau: un conducator auto de 72 ani din Mediaș, care se deplasa in directia Huedin – a întors neregulamentar de pe acostament, moment în care a intrat in coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar pe banda, din direcția Cluj spre Huedin, de catre un tanar de 20 ani, din comuna Ciurila.
A fost ranit un tanar de 16 ani, pasager in auto condus regulamentar, rănit ușor din primele informatii.

Follow me!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Măsuri speciale de prevenire a transmiterii infecțiilor respiratorii în spitalele clujene

Unitățile medicale aflate în subordinea Consiliului Județean Cluj, respectiv Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii,...

Închide