Accident în Florești cu fugă de la locul faptei ! Se solicită sprijin pentru prinderea făptuitorului !

 

De aproximativ 1 ora un autoturism marca VW Golf IV argintiu, pentru conformitate avand montate plăcute de inmatriculare de Romania, judetul Bihor, BH -11-YDF, a lovit autoturismul unui florestean. Persoana, un bărbat, a fugit de la locul accidentului, abandonând autoturismul pe trecerea de pietoni !

Facem un apel civic, la persoanele care cunosc soferul masinii sa ofere suport organelor de politie, sectia 6 Floresti, sau Politiei Locale Floresti. Fugarul a intrat in unghiul camerei de supraveghere din intersectie, existand indicii serioase că la aceasta ora politistii de la locală, in echipa cu cei de la Sectie, sa aiba figura faptuitorului. 

Surse precizeaza ca avea un comportament ciudat, fiind vazut de o doamna clatinandu-se, ca si cum ar fi fost beat sau drogat. Este posibil ca, omul sa fi suferit un soc la accident,  airbag-urile masinii nu s-au deschis la soc !

Se fac verificări la această oră, oricine poate da relatii, este rugat să anunte Sectia de Politie Floresti, respectiv Politia Locală Floresti. Actele masinii, telefonul, au fost lasate de faptuitor in masina.

Este mai bine sa se predea, pentru a nu isi agrava situatia !Leave a Comment