A inceput operatiunea de albire a Antenei 3

istoriacomunismuluiteatrulnationalcluj

Articolul nu este doar reclama la o carte. Este o carte istorica, tratament antipsihotic pentru cei care fac astazi un circ de doi bani, dupa ce s-au lafait in banii varanului.

Robert Turcescu preciza pe pagina sa de facebook :

Ceva e bizar:
-de ce in cinci zile?
-de ce imediat dupa demiterea lui Diaconu?
-de ce dupa ce Gadea, Mihalache si Gorghiu s-au afisat impreuna ba la Munchen, ba la Washington?
-de ce pling liberalii de mila A3 in studio?
-de ce s-au dus zeci de inspectori azi, pe seara, la sediul A3 pentru o simpla somatie?
Si mai sint multe intrebari. Ma gindesc ca, de fapt, asistam la o operatiune de intarire/albire a Antenei 3 prin victimizare si nicidecum la prabusirea imperiului mediatic ridicat de Voiculescu! Poate gresesc, dar, vorba lui Ion Cristoiu, „ceva pute”…

Traian Basescu afirma :

Legea defăimării
Dragnea ştie că poate să cumpere cu bani şi favoruri unele televiziuni, radiouri, ziare naţionale sau locale la pachet cu destui „deontologi”.
Tot Dragnea şi haita lui au înţeles că mediul on-line, reţelele de socializare nu pot fi controlate sau cumpărate şi că acestea au devenit o alternativă viabilă la mass-media tradiţionale.
Internetul este o alternativă care face campaniile electorale mult mai greu de controlat mediatic, iar electoratul mult mai bine informat şi mai puţin manipulabil. De aceea, prin LEGEA DEFĂIMĂRII, în preajma alegerilor, Dragnea vrea să pună sub control internetul.
Dragnea, ai grijă, de libertatea internetului se bucură peste 8 milioane de români.
PS- Oare vrea Dragnea să fim alături de China, Rusia, Iran, Siria, Turcia etc din punct de vedere al libertăţii de exprimare?

Daca punem cap la cap afirmatiile celor doi coroborate cu imaginea publica cand pastorul Gadea apare alaturi de avocata care se batea pe rupte cu bunul prieten al lui Ponta, penalul Sova, ne dam usor seama ca Antena 3 devine controlabila la dispozitia puterii. Asa se explica aparitia unor oameni din presa si politica cu probleme serioase, in tandem la Antena 3. Stiti voi bine care.

„Este inadmisibil ce s-a întâmplat în seara asta. Această metodă este un exemplu clar de îngrădire a libertăţii de exprimare, un atac la democraţie. Mă interesează dacă vorbim de marea evaziune, să ne spună cei din ANAF unde sunt cele 16 miliarde de euro pe care statul român nu le mai încasează” crede Mircea Dobre.

UPDATE/E rândul lui Radu Tudor la delir. Secondat de Bogdan Chireac. Este invocat secretarul general al NATO, sunt apeluri la calm dar se invocă ieșiri în stradă și revoluții. Dana Grecu a citit apelul prietenului ei Ghișe către Iohannis și Cioloș.

Antena 3 e în pericol! Radu Tudor, pe blog: Nu vom renunța. Antena3 e aici!

„Sunt la Antena 3 alaturi de toti colegii mei.

ANAF a venit sa ne evacueze.

Ordin.

5 zile.

Emisia e in pericol.

Nu vom renunta.

Antena3 e aici!

Fiti alaturi de noi!”, a scris Radu Tudor, luni seară, pe blogul personal.

UPDATE 18.50 Continuă delirul Danei Grecu după publicitate. Procesul lui Voiculescu, Băsescu, cea mai mare audiență, vor să ne ia scaunele, regimul tehnocrat, președinte venit din spuma popularității, iar Băsescu, instrumente în mâna unora, inclusiv MAIMUȚA DE FOC și continua MĂGĂRIE cu judecătoarea Camelia Bogdan. Asta delirează în direct, Dana Grecu…

ANUNȚ/Mii de telespectatori, alături de Antena 3. „E un adevărat atentat la democrația din România” 

Telespectatorii ne-au trimis mesaje de susţinere şi solidaritate. Foarte multe mesaje sunt venite din ţară, dar sunt şi mulţi oameni care ne-au scris din afara României să ne asigure de susţinerea lor.

Sunt sute de români revoltaţi de confiscarea sediului Antena 3.

Draga Olteanu Matei: Aștept ca toată lumea să iasă în stradă, nu lăsați să se întâmple această mârșăvie 

”Nu-mi vine să cred că poate să existe atâta ticăloșie. Câți au fost executați, unde sunt banii țării? Cum este posibil așa ceva? Postul acesta la care ne uitam cu toții, cu admirație (…) e o mârșăvie fără seamăn”, a spus actrița Draga Olteanu Matei, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

”Aștept ca toată lumea să iasă în stradă, nu lăsați să se întâmple această mârșăvie”, a făcut actrița un apel la telespectatori.

UPDATE 18:27 Mircea Badea a scris, pe site-ul lui: „EXECUTIE, NU EXECUTARE. SISTEMUL SECURIST VREA SA NE OMOARE”

„Astazi ANAF a trimis trupe si masini la sediile Antenei pentru a ne soma sa le parasim in cinci zile. Asta dupa cu trustul Intact facuse nenumarate demersuri legale, oficiale, in scris pentru a stabili una dintre cele doua variante posibile: plata unei chirii sau stabilirea unui calendar rezonabil de evacuare.
N-ai cum sa muti o televiziune in cinci zile. Este imposibil. Ei stiu asta. Vor executie nu executare.
Vom lasa sistemul securist, mafiot sa ne omoare”, potrivit postarii publicate de Badea, alaturi de o fotografie cu o masina a ANAF.

Ilie Șerbănescu, despre ordinul de evacuare a sediilor Antena 3: Acesta este un abuz care nu are alt precedent decât în stalinism 

Analistul economic Ilie Șerbănescu consideră că ordinul de evacuare în termen de cinci zile a sediilor Antena 3 este „un abuz care nu are alt precedent decât în stalinism”.

„Nu mă miră, pentru că nu Dan Voiculescu a fost ținta, ci Antena 3. (…) Acesta este un abuz care nu are alt precedent decât în stalinism”, a adăugat Ilie Șerbănescu.

Codrin Ştefănescu: A fost ca la Gestapo, s-a depăşit orice limită 

“Eram invitat la emisiunea Alessandrei Stoicescu. M-am trezit cu nişte comisari de tip bolşevic care legitimau pe toată lumea. Sunt convins că telespectatorii vor avea o reacţie. Cum să vă pună botniţă sub forma asta? A fost ca la Gestapo, s-a depăşit orice limită.

În decembrie 1989 au murit oameni pentru democraţia asta” a spus pârțul uman Codrin Ştefănescu.

UPDATE 17.10 Este noaptea minții! Dana Grecu și cretinul de Codrin Ștefănescu își dau limbi reciproc și condamnă ATACUL MAFIOT. Dana Grecu îi ia acum o declarație unui idiot de la PNL care urma să fie prezent la o emisiune. Ăla, un MEGA-PREȘ… În astfel de momente îi vezi ce scârbe sunt, toți. Și de la PSD, și de la PNL!

Mircea Diaconu: Mai pumn în gura presei, greu de imaginat. Antena 3 nu trebuie să tacă, ieșiți în stradă 

Actorul și europarlamentarul Mircea Diaconu a spus, luni, după ce emisia Antena 3 a fost amenințată, că acesta este ”un pumn în gura presei”.

Actorul și europarlamentarul Mircea Diaconu a spus, luni, după ce emisia Antena 3 a fost amenințată, că acesta este ”un pumn în gura presei”.

”Mai pumn în gura presei clar și fără echivoc, greu de imaginat. Cu cățel, cu purcel pe stradă oriunde, trebuie să vă exprimați”, a comentat Diaconu.

Europarlamentarul a transmis că nu este bine ca Antena 3 să tacă și să se supună.

UPDATE 17.50 Doamneeee, ce se spune acum la Antena3 este ceva INCREDIBIL! Chiar dacă ne doare sufletul, vă implorăm să intrați să auziți cu urechile dvs toată gama de elucubrații! Este de-a dreptul ÎNSPĂIMÂNTĂTOR ce încredere au acești DOBITOCI SINIȘTRI în TREPANAȚII LOR!

Adrian Ursu: Este punerea în aplicare a unui plan care exista demult. Vom emite aşa cum vom putea 

„Ce se întâmplă acum, sub noua conducere ANAF, e punere în aplicare a unui plan care exista demult. Demonstraţia de forţă s-a realizat şi prin decapitarea conducerii ANAF. Are unicul scop de a stinge ecranele cu sigla Antena 3, de a elimina tot ce a fost informaţie corectă, pentru a trece în altă perioadă în care liniştea se aşterne peste România. Nu cred că vor reuşi însă. Vom emite de aici încolo aşa cum vom putea” a spus Adrian Ursu

Dana Grecu, corespondenţă din redacţia Antena 3: Oamenii trebuie să ştie că vom supravieţui 

“N-am făcut corespondenţa asta pentru autorităţi. O fac pentru milioanele de oameni care se uită la noi, care au dreptul să ştie ce se întâmplă. Toate autorităţile implicate în această poveste ştiu că este imposibil să te muţi în cinci zile. Oamenii trebuie să ştie că vom supravieţui. Probabil nu ne vor închide dacă oamenii vor fi cu noi” a spus Dana Grecu.

“Oamenii de aici nu sunt nişte numere. Este o afacere cu patronat românesc, o afacere 100% românească. Dacă domnul prim-ministru Cioloş îşi imaginează că iei un calculator în spate şi te muţi cu el în altă cameră, e o aberaţie” a continuat Dana Grecu.

Mircea Badea: Este o execuție. Nicio televiziune de pe lumea asta nu se poate muta în cinci zile 

„Asta cu mutatul în cinci zile este o execuție. Nicio televiziune de pe lumea asta nu se poate muta în cinci zile”, a declarat Mircea Badea.

UPDATE 17. 35 Se vorbește depre EXECUȚIE, MAFIE, ATENTAT LA DEMOCRAȚIE, numai lucruri pe care, în realitate, doar ei le promovează. Vezi ultima EXECUȚIE la adresa judecătoarei Camelia Bogdan. A intrat în direct Mircea Diaconu care cere ieșirea în stradă!

UPDATE 17:30 Dana Grecu transmite din studiourile Antenei 3 si incearca sa argumenteze ca este imposibil sa muti in cinci zile „mii de kg de cablu, mii de metri de cablaraie”. Delirează în direct vorbind despre cum a întors Iohannis Legea Pădurii. La fața locului au ajuns și Radu Tudor, Mihai Gâdea și Adrian Ursu. Radu Tudor bate câmpii despre mailuri primite din Spania de la așa-ziși fani care vor să ia avionul să vină să salveze Antena3…

„Unde Doamne iarta-ma le mutam in cinci zile?!”, s-a intrebat Dana Grecu, care a spus ca nu mai are „lacrimi sa planga” in fata telespectatorilor

“Oamenii de aici nu sunt nişte numere. Este o afacere cu patronat românesc, o afacere 100% românească. Dacă domnul prim-ministru Cioloş îşi imaginează că iei un calculator în spate şi te muţi cu el în altă cameră, e o aberaţie” a continuat Dana Grecu.

Mircea Badea: Este o execuție. Nicio televiziune de pe lumea asta nu se poate muta în cinci zile 

„Asta cu mutatul în cinci zile este o execuție. Nicio televiziune de pe lumea asta nu se poate muta în cinci zile”, a declarat Mircea Badea.

UPDATE 17. 35 Se vorbește depre EXECUȚIE, MAFIE, ATENTAT LA DEMOCRAȚIE, numai lucruri pe care, în realitate, doar ei le promovează. Vezi ultima EXECUȚIE la adresa judecătoarei Camelia Bogdan. A intrat în direct Mircea Diaconu care cere ieșirea în stradă!

UPDATE 17:30 Dana Grecu transmite din studiourile Antenei 3 si incearca sa argumenteze ca este imposibil sa muti in cinci zile „mii de kg de cablu, mii de metri de cablaraie”. Delirează în direct vorbind despre cum a întors Iohannis Legea Pădurii. La fața locului au ajuns și Radu Tudor, Mihai Gâdea și Adrian Ursu. Radu Tudor bate câmpii despre mailuri primite din Spania de la așa-ziși fani care vor să ia avionul să vină să salveze Antena3…

„Unde Doamne iarta-ma le mutam in cinci zile?!”, s-a intrebat Dana Grecu, care a spus ca nu mai are „lacrimi sa planga” in fata telespectatorilor.

„Dispuneti o decizie, sa platim chirie sau dati-ne un termen rezonabil in care sa ne mutam”, a spus directorul Antena 3, Mihai Gadea.

„Inspectorii ANAF ne-au spus ca avem 5 zile sa parasim aceste cladiri”, a mai spus Mihai Gadea.

Cei doi realizatori TV au spus ca emisia Antenei 3 este amenintata.

„Niste trupe ANAF au ajuns simultan la mai multe sedii ale Antenei. (…) Juristii nostri au incercat sa poarte un dialog cu ANAF. Impresia mea a fost si este ca avem de-a face cu o executare silita. S-ar putea sa fie o forma pusa la cale de inchidere a acestui post de televiziune”, a declarat Mihai Gadea.