6 octombrie – Trooper lansează albumul Ștefan cel Mare – Hard Club Cluj

 

Probabil cu acest articol vom marca si o cotitura in ceea ce priveste politica editoriala a ziarului. Evenimentele rock, hip-hop, vor fi prezente mai des. Vor fi recenzii, vom incerca sa revenim la ceea ce reprezinta o voce in sine. Aceasta va reprezenta si inceputul trecerii la activismul pro artă și antidrog.

Trooper lansează albumul “Ştefan cel Mare – Poemele Moldovei”!

Ascultă dacă nu stii cum sună :

“Ştefan cel Mare – Poemele Moldovei” va fi disponibil începând de la 1 septembrie. Acest nou disc marca Trooper reprezintă o opera rock, a doua după “Vlad Țepes – Poemele Valahiei”.

“Atunci când am lansat ‘Vlad Țepes’, în 2009, aveam în minte să facă parte dintr-o trilogie, însa fară să forțăm apariția următoarelor albume. Aşa că acum, după aproape 10 ani, a sosit momentul să punem pe piață partea a doua. Avem o istorie interesantă, avem personaje istorice care au participat la construcția Europei aşa cum o ştim astăzi. Astăzi, mulți oameni nu mai conștientizează că fară trecut nu poți avea viitor. Pe noi ne-au inspirat mereu personajele istorice, am fost fascinați de trecut și de poveștile care au creat prezentul”, spune Alin Dincă, solistul Trooper.

Trooper înseamnă: Alin „Coiotu” Dincă – voce Aurelian „Balaurul” Dincă – chitară Laurențiu Popa – chitară Cristian Oftez – chitară Ionuț „Oscar” Rădulescu – bass Ionuț „John” Covalciuc – tobe Muzică: Aurelian Dincă Text: Alin Dincă

Preotul Justinian Remus Cojocaru, de la Biserica Sfântul Dumitru Suceava, a cerut interzicerea unui concert al trupei Dark Funeral în cadrul unui festival din Suceava, in 2016.

Demersul preotului a stârnit reacții dure din partea comunității de rockeri și metaliști din România, inclusiv din partea lui Alin Dincă, membru al trupei Trooper.

ată ce a scris Dincă, pe Faceobok:

Deci lucrurile stau cam asa: in Suceava, Biserica cere ca trupele rock sa fie interzise pentru ca niste cretini medievali considera ca rockerii sunt satanisti.

In Bucuresti, Cosmin Prelipceanu ii interzice lui Andrei Gheorghe sa pronunte pe post „Pink Floyd”.

In toata tara vocile rock nu au voie pe radio pentru ca „sunt prea dure”.

In toata tara radiourile nu vor sa difuzeze piese cu distors pentru ca „deranjeaza” ascultatorii.

In toata tara nu au voie pe posturile de radio piese cu mesaj. Doamne fereste sa se trezeasca cineva la realitate si sa gandeasca mai mult de „Eu vara nu dorm” sau „Rau ma dor ochii ma dor”.

In toata tara, foarte multe mama isi educa odraslele in ideea ca pletosii sunt satanisti, motociclistii sunt oameni rai, barbatii cu cercei sunt homosexuali, fetele tatuate sunt curve, homosexualii sunt satana pe pamant si cine se imbraca in negru fura copii.

Asta este Romania in 2016. Suntem tara Biancai Dragusanu, tara Crudutei, tara Nataliei Mateut, tara Iuliei Albu, tara lui Madalin Ionescu, tara analfabetilor, a combinatorilor, a scuipatorilor de seminte, a lui Daniel Preultramegafericitul, tara lui Gabriel Oprea, Traian Basescu, Elena Udrea, Victor Ponta, Oprescu, Blaga, tara toaletelor din spatele curtii, tara masinilor de lux fara benzina, tara diletantilor si a politicienilor fara liceu. Insa trebuie sa tinem mereu minte un lucru – Avem un relief minunat…

Coiotu’

Traficul de coșmar – lipsă de viziune asupra traficului integrat în Zona Metropolitană Cluj-Napoca

  Am pierdut doi ani, timp in care am asteptat ca Cluj-Napoca sa miste pe...

Închide