30 de imigranti afgani s-au batut parte in parte cu Politia germana, intr-un mall din Germania

politie-germania-620x400

Stefan Strudt, ministrul german al internelor a calificat evenimentul intamplat in mall-ul din Kiel ca o situatie inacceptabila, iar germanii sa se simta liberi in tara lor.

In jur 30 de barbati, imigranti din Afganistan ajunsi in Germania, au urmarit trei adolescente intr-un centru comercial din Kiel. Martorii au chemat politia, insa afganii au devenit violenti si au ranit mai multi politisti, scrie tabloidul „Bild”. Adevarul scrie deasemenea despre aspect. Dreptul-onului.org., vine cu lamuriri. 

Adolescentele cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani au observat ca un grup de barbati le urmarea si chiar filma cu telefoanele mobile. Cele trei fete se aflau in mallul Sophienhof din Kiel, oras din nordul Germaniei, si au incercat sa fuga. Imigrantii afgani au continuat insa sa le urmareasca. Mai multi martori au alertat politia, insa atunci cand ofiterii au ajuns, imigrantii au devenit violenti, scrie „Bild”.

Patru barbati, printre care cei doi considerati instigatorii la violenta, au fost pana la urma arestati. Trei au fost insa eliberati la scurt timp din cauza „lipsei motivelor pentru retinere”. Patronii magazinelor din mall-ul Sophienhof au reclamat in ultima perioada o crestere a numarului de furturi inregistrate, precum si tot mai multe cazuri in care clientii s-au plans ca au fost „agresati” de imigranti.

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Noua dreapta condamna primirea de refugiati in Romania

Partidul Noua Dreaptă, principala formaţiune politică care se opune primirii de imigranţi ilegali pe teritoriul...

Închide