220 milioane de euro – bugetul pentru 2013 al municipiului Cluj-Napoca

Dupa o serie de dezbateri publice in urma carora o buna parte a propunerilor primite de la clujeni au fost introduse in proiectul de buget, in cadrul sedintei de Consiliu Local de vineri, 15 martie 2013, bugetul Municipiului Cluj-Napoca a fost aprobat (900.937.000 de lei pe partea de venituri si 960.919.000 de lei la partea de cheltuieli).

“Cred ca suntem primul oras din Romania care are un buget aprobat atat de repede, pentru a merge inainte cu proiectele si initiativele pe care ni le-am propus pentru acest an.
Prioritatea numarul 1 pentru 2013 este absorbirea si derularea proiectelor cu bani europeni, obiectiv care se regaseste in totalitate in modul de construire al bugetului. 
Totodata, urmarim finalizarea proiectelor incepute anii anteriori, precum Sala Polivalenta si nu in ultimul rand, sa sustinem initiativele locale si noi proiecte de investitii (de la noi parkinguri la initiative culturale) in concordanta cu obiectivele pe termen mediu si lung ale municipiului si care sa duca la dezvoltarea europeana a orasului nostru”, a declarat primarul Emil Boc.

Nu pierdeți asta !

Subscribe To Our Newsletter

Clipele care stau pe loc

 Aţi observat cum de fiecare dată când auzim o melodie, vedem o poveste sau pur...

Închide