21 milioane de euro prejudiciu, Daddy ! Esti terminat !

Conform surselor judiciare, Liviu Dragnea este acuzat de nu mai puțin de cinci infracțiuni: Abuz în serviciu, fraudă cu fonduri europene, grup infracțional organizat și derivatele acestor infracțiuni. Ondine Ghergut :

În plin asalt împotriva DNA, DRAGNEA a fost pus sub acuzare pentru constituire de grup infracțional organizat, abuz în serviciu și fraudă cu fonduri europene, infracțiuni ce ar fi fost săvârșite în perioada în care se afla la șefia CJ Teleorman.
Pentru INTIMIDAREA procurorilor, liderul PSD a fost însoțit la DNA de toată floarea penală a partidului, în frunte cu prim-vicepremierul Paul Stănescu.
Prin 1999, și Adrian NĂSTASE s-a dus la Parchet cu suita de vreo 40 de PSDiști de frunte pentru a-l sprijini pe Gabriel BIVOLARU, pe atunci deputat, acuzat că a fraudat BRD (care era bancă a statului) cu vreo 200 de milioane de dolari, bani cu care a achiziționat, între altele, și terenul din Zambaccian. În cele din urmă, atât Bivolaru, cât și Năstase au ajuns la pușcărie.#SusținemDNA

Vocea Clujului arata aici, in 2015 : Firma de drumuri a Consiliului Judeţean Teleorman a fost privatizată atunci la decizia lui Dragnea, fiind cumpărată de Marian Fişcuci, om de afaceri din Teleorman şi coleg de liceu al lui Liviu Dragnea. Cei doi au absolvit împreună în 1980 Colegiul Unirea din Turnu Măgurele. Fişcuci este cel mai pune mâna, în acte, pe Tel Drum şi din societatea aproape intrată în faliment la data privatizării aceasta devine în doar câţiva ani extrem de profitabilă.

În ultimii trei ani se estimează că firma a câştigat din bani publici peste 100 de milioane de euro, ca urmare a contractelor încheiate cu insituţii publice. Tel Drum a câştigat de la Consiliul Judeţean Satu Mare, un contract pentru refacerea unui pod din Oaş în valoare de 1.360.672 lei. Un alt contract în valoare de 8,6 milioane de lei a fost câştigat în Dâmboviţa pentru modernizarea DJ 714 Glod Sanatoriul Moroeni – Pestera, sector Dichiu ¬Bolboci- Pestera. 29 de milioane de lei a câştigat Tel Drum anul acesta în Constanţa, pentru ”Îmbunatatirea accesului intre Municipiul Constanta si platforma industriala Navodari prin largirea si modernizarea bulevardului Mamaia-Navodari”. 39, 8 milioane de lei a câştigat firma din Alexandria la Craiova pentru ”Reabilitarea infrastructurii rutiere pe relatia Nord-Sud-Est a Polului de Crestere Craiova, in vederea fluidizarii traficului in Zona Metropolitana Craiova (executie)”.Conform spuselor unei persoane din magistratura, concurenta de infractiuni poate fi incadrata la subminarea economiei nationale.

Alte nouă persoane care a avut legături cu Tel Drum sau CJ Teleorman sunt aşteptate la DNA, potrivit unor surse judiciare.

Petre Pitiş, directorul Tel Drum, este şi el audiat luni dimineaţă.

Subscribe To Our Newsletter

Apel al lui Daniel Metz, impotriva terorismului mediatic din Cluj-Napoca

Bună seara, stimaţi oameni de afaceri! Mă numesc Daniel Metz. Sunt om de afaceri și...

Închide