Radu Lupaș oferă cele mai clare soluții la dezbaterea pe mediu

Radu Lupaș oferă cele mai clare soluții la dezbaterea pe mediu

În cadrul dezbaterii pe mediu în aer liber organizată de Sxcaks Istzan, de la Clujul Civic. au lipsit reprezentanții PNL, AUR, UDMR. Au răspuns întrebărilor Sabin Sărmaș, Ramona Strugariu, Viorel Băltărețu, Radu Lupaș și alții. A fost o dezbatere onorabilă, la care am participat în jur de 100 de persoane, iar stream-ul a fost urmărit (până acum) de alte 1400 de persoane.

La dezbaterea pe transport, abordările au venit în nota europeană. Sabin Sărmaș a răspuns cu dificultate, la o soluție a unui trafic feroviar, dar și combinat,  multimodal. Pe problema deșeurilor menajere, candidații au arătat cu degetul spre Primăria Cluj-Napoca și nu spre ADI Ecometropolitan, în speță Ramona Strugariu, care nu a știut cine e responsabil juridic de deșeurile menajere.

Surpriza a venit de la Radu Lupaș, PSD. Dezvoltator | Ambasador | Influencer se prezintă pe Linkedin. Suficient de bătrân pentru a ști mai bine, suficient de tânăr pentru a o face din nou. Co-fondator SaladBox, una dintre cele mai mari francize de restaurante din România care pregătește salate și supe cremă din cele mai proaspete produse. Suntem prezenți în peste 15 țări din întreaga lume și, ca franciză, ne extindem pe măsură ce trec vremurile. La SaladBox, credem că a mânca sănătos este noua tendință și pentru asta încurajăm orice antreprenor să ni se alăture pentru a schimba modul în care oamenii iau masa în oraș. Povestea SaladBox a început în 2011, când Dan Isai a avut o idee de a oferi românilor un nou stil de viață, bazat pe mâncare sănătoasă la prețuri accesibile. Trei prieteni buni i-au alăturat călătoria: Radu Lupaș, Daniel Lar și Vlad Lupaș, iar în aprilie 2012 au deschis împreună primul restaurant Salad Box, situat în Cluj-Napoca, al doilea oraș ca mărime din România. Salatele lor au devenit curând atât de populare încât în ​​doar un an au deschis alte 12 restaurante. Și acesta a fost doar începutul… Suntem tineri, pasionați, deschiși la minte și motivați. Ne angajăm să schimbăm vieți și să construim o nouă lume sănătoasă. Suntem cu adevărat mândri de angajații noștri și prețuim toate contribuțiile și talentele lor. La sfârșitul zilei, totul este despre oameni.

Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost remarca lui Radu cum că ar fi bine să avem parcări sub pământ și parcuri la suprafață. (Puțin glumeț, ironic, deci inteligent-n.r.). Nu a făcut nici o gafă, a răspuns scurt și la obiect, din perspectiva omului de afaceri. Nu a intrat în domenii pe care nu le stăpânește foarte bine. A punctat perfect lipsa candidașilor AUR, PNL, UDMR de la dezbatere. Se pare că PSD vine la Cluj, după multă vreme, cu o echipă de temut, Săcară având în CV director al Poștei Române.

 

Despre Autor

Lasă un răspuns