Daniel Meze :”Pivariu ca Putin! Mai are puțin și câștigă cu 80%”

Daniel Meze :”Pivariu ca Putin! Mai are puțin și câștigă cu 80%”

Sub tilul : Jurnal de campanie!, jurnalistul presedinte al partidului ARI afirma pe facebook :
„Penibilul atinge cote grotești la Florești. Primarul în funcție și-a comandat un sondaj la fel cum se comandă o shaorma la Mama Manu în stația de autobuz de la Primăria Florești. Presa plătită, foarte probabil din bani publici, a preluat sondajul shaormă.
Am făcut trei adrese oficiale prin care am întrebat Primăria Florești câți bani publici, banii noștri, sunt dați către presă? Primarul Pivariu nu mi-a răspuns, că doar banii publici sunt banii din buzunarul său personal. Am dat în judecată Primăria Florești pentru a-l forța pe primar să ne spună cât costă toate articolele de propagandă pe care le citim în presă despre „mărețele lui realizări”.
Sceneta sondajului shaorma seamănă cu „Ceaușescu reales la al XIV-lea Congres”. Pivariu a plătit un sondaj unde este reales cu un scor de 71%😂 Cu toate că favorabilitatea lui Pivariu ar fi, conform sondajului, de „doar” 64%, totuși încă vreo 7% de floreșteni care nu au încredere în Pivariu, se pare că totuși l-ar vota 😂 De râsul curcilor!
Alt mesaj al sondajului shaorma este că Pivariu „este mai tare ca partidul”! Dacă aș fi Daniel Buda, președintele PNL Cluj, mi s-ar aprinde un beculeț. Nu cumva Pivariu „reales la al XIV-lea Congres” să fugă din PNL la FD, la nașul Oros. Un ultim mesaj al sondajului shaorma este o declarație de dragoste pe care Pivariu o face către PSD care este cotat cu 15%, pe locul doi după PNL 😂 Asta în condițiile în care la alegerile din 2020, pe Florești, PSD nu a făcut pragul electoral de 5% și nu a intrat în Consiliul Local Florești! O fi prost Sulea să-i bage consilieri PSD pentru Pivariu, pentru partidul comasat PNLPSD în Consiliul Local Florești?
Ce e mai trist e că, foarte probabil, acest sondaj shaorma și rostogolirea lui în presă a costat zeci de mii de euro din bani publici. Cu banii noștri se plătesc astfel de acțiuni de propagandă și de manipulare. Acestea sunt „prioritățile” primarului Pivariu. Trist!
PS: Sunt măgulit că sunt prezentat în sondaj pe locul doi, după Pivariu”

Despre Autor

Lasă un răspuns