Procurorii lovesc ipotenuza triunghiului portocaliu al Bermudelor de la Cluj-Napoca

Procurorii lovesc ipotenuza triunghiului portocaliu al Bermudelor de la Cluj-Napoca

RADP, SUPERCOM și ECOSMART, „triunghiul Bermudelor” de la Cluj, arătam acum un an, pe 24 februarie 2023.

 

Prejudiciu de 400 000 de euro la RADP din banul public ! 

 

Și așa cum se vorbea prin satul Floreștiului, după ce trec paparazzi de la Vocea Clujului, vin de regulă procurorii și nu popa  să curețe și să sființească locul, cum se cuvine, nu ? Ce mi-e Florești, ce mi-e Cluj-Napoca, doar sunt de pe același floașter.

Așa cum arată conu Alexa, care face la rândul lui un fel de presă de mi-e și frică să răsfoiesc  când mă trezesc și îl citesc , bându-mi nechezelolul împachetat nemțește, cum  că se strânge lațul în jurul oamenii din jurul lui Emil Boc.

Ia uite ce scrie Conu Alexa :

„Si vaaaaai! cum Dumnezo nu bate cu „escavatoru’”! Injerul Gabriel ne-o fofo trimisa azi dovada ca Pantelica a belit carasu’, caci un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca tocmai ce a cerut de la RADP un purcoi de acte ce privesc o golaneala de proportii pusa la cale de Pantelimon cu un contract ce priveste Pata Rat !”

No, drace ! Nu mai naționalizăm ceva prin Centrul Clujului ? Întreb pentru un prieten care ar pune și el de un milion de euro tot în centrul Clujului. Dar la asta mai așteptăm, curaj, că se lucrează !

Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) Cluj, din subordinea Primăriei Cluj-Napoca, a reușit atribuirea a două contracte ce însumează peste 1,2 milioane de lei către două firme din Cluj, respectiv Mureș. Contractul cel mai generos, pentru închirierea unei stații de tratare a deșeurilor pentru o perioadă de 15 luni contra unei sume de 937.500 lei, cca 200.000 Euro, a fost obținut de Eco Smart SRL, printre administratorii firmei figurând și numele lui Vasile Ilieș, conform ziardecluj.ro.

Eco Smart SRL a fost înființată în 2010, cu sediul în loc Dej, Cluj, iar în calitate de administratori (cu o participare de 33% fiecare) îi are pe Vasile Ilieș, Viorel Alexandru Marina și Sorin Gabriel Chender.

Despre Autor

Lasă un răspuns