Trandafirii albi nu răzbat prin mlaștina măștilor

0

Azi, stau și ascult liniștea. Stau si ascult viața cum trece prin mine. Si eu stau… de ce pot să simt asta?

 

Articol de debut scris de Aria

 

Azi, stau și ascult liniștea. Stau si ascult viața cum trece prin mine. Si eu stau… de ce pot să simt asta? Pentru că simt viața. Dar mă simt singură  aici și acum. Doar stau in timp ce se mișcă viața… stau in liniște în mintea mea pentru că nu am cu cine și nu pot comunica. Doar stau detașată în inima mea. Totul trece prin mine și un dor de împlinire mă apasă Nu mai e ce a fost odată. Stau în singuratatea din inima mea detașată de mine, de tine, de tot. Doar stau. Și cu cât citesc mai mult despre comportamente umane cu atât mai mult stau …..mai mult , când văd ce e în jur. Ce draguț că vezi asta și, să mai citesti ce?! Starea de a sta deconectat?!

Nu a zis nimeni ce inseamnă asta să poți sa observi starea de a stanu mai vrei să vezi prin maști pe oricine din jurvezi sufletele sugrumate de măști – comportamente umane? Iubire, cănd iubirea e ințeleasa prost sau diferit tot timpul pentru fiecare si fiecare moment potrivit -starea de a sta – îți arată visarea în care suntem noi,  matrixul din care credem că alegem să facem parte …..nu mai ai cu cine te conecta , toata lumea e in starea de a sta cu el si pentru el care el e definit de mai mult decat inima sa … el-ul care trage sa fie doar el in starea de a sta . Dar stai in inima ta și omoară fiecare dorință de a fi conectat cu cineva din starea de a sta. Omoară vise, omoară dorințe, omoară voința când vrei să faci ceva cu cineva… când cineva face ceva doar pentru El-ul din care e … moartea dorințelor fizice, emoționale, raționale, pentru a putea respecta Eul din celalalt . Va ramâne om dupa ce scapă de toate dorințele ce l-au împins înainte, sau din ceea ce se naște din dorințe, doar speranțe ?

Speranța după ce omori dorințe, unde e ? Si totuși faci asta zi de zi, omori vise, omori dorințe … păstrezi carapacea, în timp ce te stingi încetișor și confuz în jocul perfid al măștilor.

Despre Autor

Lasă un răspuns