CFR Cluj a desființat ieri echipa „păstorită” de Emil Boc, U Cluj

CFR Cluj a desființat ieri echipa „păstorită” de Emil Boc, U Cluj

CFR Cluj a spulberat în Gruia echipa de fotbal Universitatea Cluj, scor final 4-0. Echipa feroviară putea face un scor fluviu în partida de ieri. În urma rezultatului din derby, U Cluj va încheia anul 2023 pe locul 8, cu 29 de puncte, în timp ce rivala CFR Cluj se clasează pe locul 2.

Deși în 2023, Emil Boc, de aproape 20 de ani primar al Clujului, cu mici întrerupei, timp în care au condus tot oamenii lui,  a fost decis să ajute echipa să facă performanță și a alocat din bugetul local o sumă record. Potrivit Stiri de Cluj, ”Șepcile Roșii” vor încasa 10 milioane de lei (două milioane de euro), în timp ce CFR Cluj va fi susținută cu doar 85.000 de lei, de aproape 120 de ori mai puțini bani.

Eu sunt de acord cu ideea ca cel mai bun să câștige, dar ca suporter nu pot decât să îmi doresc ca Universitatea să obțină cel mai bun rezultat cu putință”, a declarat primarul la un post de radio local. Și așa a și fost.

Nu ne mai miră nimic din partea edilului. De altfel, tot municipiul Cluj-Napoca se aliniază parcă contraperformanței echipei Universitatea Cluj. Promisiuni peste promisiuni, proiecte începute și neterminate. Totul în trafic la capitolul OSĂ, sau laude deșarte ale edilului cu performanțele lui Sorin Grindeanu.

Echipa favorită a lui Ioan Rus, CFR Cluj, i-a arătat lui Boc și echipei U Cluj, cum se construiește o echipă, dar și de unde se ia ora exactă.

 

 

 

Despre Autor

Lasă un răspuns