Semnează petiția : Opriți Untold de la a-l scoate pe Iisus din târgul de Crăciun !

Din păcate, anul acesta primăria Cluj-Napoca împreună cu primarul Emil Boc au dezamăgit o întreagă comunitate de credincioși, tocmai în perioada celei mai frumoase sărbători ale anului – Crăciunul – nașterea Mântuitorului Iisus Hristos.

Cum își permit să fure sărbătoarea Crăciunului și să scoată motivul sărbătorii – IISUS – din sărbătoare ?

Pentru suma de 9200 de euro, Emil Boc a vândut organizarea târgului de Crăciun către Untold, pentru o perioadă de 5 ani de zile.

Direcția pe care o promovează Untold este un Crăciun „magic” fără Hristos și fără povestea Biblică a nașterii mântuitorului, ci doar cu „magie” și elemente de „poveste”, exact același păgânism care se vinde și vara în timpul concertului Untold – magie și rock.

Momentan nu există la târg nimic care să ducă cu gândul la Sfintele Sărbători, nu există nici un simbol creștin, nu este staul cu iesle, nu prea sunt colinde, dar în schimb este muzică rock din plin și elemente cu iz vrăjitoresc.

Iisus Hristos este cea mai influentă persoană care a pășit pe pământul acesta.

Învățăturile Lui sunt respectate și valorificate de milioane de oameni din întreaga lume

și totuși Iisus nu are loc la târgul de Crăciun din Cluj,

pentru că Untold vrea să se promoveze pe el însuși.


Tot Clujul este plin de reclame Untold, se pare că am devenit cu toții sclavii Untold, fără cale de scăpare, pentru că au pile și o influență enormă asupra primăriei Cluj-Napoca.

Întuneric în loc de lumină.

Păgânism și magie în loc de Creștinism și speranță.

Rock și gălăgie în loc de colinde.

Elemente cu iz vrăjitoresc în loc de staul cu iesle.

Așa doriți să vă arate viitorul ?

Nu putem permite Untold și Emil Boc să ne fure ce avem mai scump, sfintele sărbători, pentru a promova o agendă păgână și satanică, de dragul banilor și a întunericului.

Răul avansează atunci când oamenii buni nu zic nimic, ci tolerează răul.

Semnați această petiție, care va fi trimisă primăriei Cluj-Napoca, pentru a informa pe primarul Emil Boc și Untold, că nu pot să își bată joc de valorile creștine a atâtor oameni de bună credință și valoare din țara aceasta.

Despre Autor

Lasă un răspuns