Mai există opoziție în C.L. Cluj-Napoca, că dacă nu să închid prăvălia ?

0

Mai există opoziție în C.L. Cluj-Napoca, că dacă nu să închid prăvălia ?

Se convoacă, de îndată, Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca în şedinţă extraordinară, în ziua de joi, 16.11.2023, ora 16, cu proiectul ordinii de zi, conform Anexei care face parte integrantă din dispoziția nr4217 din 15.11.2023. Ședința se va desfășura prin platforma on-line de videoconferință Cisco webex.

Proiectul ordinii de zi al convocării, de îndată, a Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca în ședința extraordinară

din data de 16.11.2023

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Înființarea unui centru integrat de colectare separată prin aport voluntar – Runda I”. Proiect din inițiativa primarului.

#rampa #radp #dubioșenie de milioane de euro votată cu ochii închiși, autor Szakacs Istvan
Azi 16 noiembrie, într-o nouă ședință “de îndată” consilierii locali vor vota cu ochii închiși un proiect de 32 milioane de lei: un nou centru de deșeuri, ghici unde: tot la rampa RADP (care apare inclusiv în lista de infringement a UE deschisă împotriva României, unde nu ar mai trebui depus niciodată nimic, și care e la vreo 550m de colonia de 350 clujeni deportați în masă în Pata Rât în 2010).
Documentația, de 91 pagini, normal, nu e pe siteul primăriei. Dar am obținut-o.
Distinși consilieri, iată, am muncit un pic pentru dumneavoastră.
În primul rând, am identificat terenul, vedeți în roșu. E la rampa RADP.
Apoi n-am uitat în documentație. Și am găsit o grămadă de dubioșenii. Ca să vă citez doar una: la categoria “amenajarea terenului” veți vota 1.1 milioane de euro alocați. Pe ce?
Dintr-un milion de euro, se poate muta un munte mai mic așa.
Ce munte e de mutat oare de pe terenul indicat? Niciun munte. E un teren perfect plat, gata amenajat de ani de zile. Deh, avantaj care trecem mai des pe acolo. Dar rog revedeți historical imagery din Google Earth. Sau să chiar veniți pe teren să constatați.
Mă aștept ca azi, în fermă concordanță cu atribuțiile și responsabilitățile dumneavoastră legale, să descoperiți încă cel puțin 4 alte mârșăvii în documentație. Da, sunt acolo Și să puneți întrebările dumneavoastră pertinente, la obiect. Și abia apoi să votați. Ia să vă vedem.

Link documentație: https://we.tl/t-oX1oISyhDb

Despre Autor

Lasă un răspuns