Anca Ciubăncan, soluția din ograda PSD pentru Primăria Cluj-Napoca

Anca Ciubăncan, soluția din ograda PSD pentru Primăria Cluj-Napoca

Emil Boc arată că nu poate. Nici Centură Ocolitoare, nici tren metropolitan, nici metrou. Nici Rus, nici Dîncu nu se topesc de dragul primarului care OSĂ metrou, centura, spital, ș.a.m.d. De regulă, cei doi merg pe mâna celui care câștigă, iar în  Cluj-Napoca nu numai la modă a apărut mottoul :”red is the new orange.”. PDL-istii au facut bani, dar nimeni nu-i mai vrea. Energetic vorbind, primarul Clujului arată epuizat, obosit, nervos. Știe că nu poate trece de Marcel Ciolacu, deci drum înfundat la Președenție sau Primărie. Lucru pe care îl simte Anca Ciubăncan, posibil candidat AUR,  PSD, SOS, Verzii sau al Blocului Suveranist Român. 

Până una alta, Anca Ciubăncan i-a trântit proiectele în CL primarului, enervându-l cumplit.

Mai mult, Anca  mai lovește și în sfânta zi de sâmbătă, arătând pe o rețea socială, că nu e singură. Apropos-ul la jocul dublu e mai mult decât transparent, dar și mesajul, „te iei de mine, te iei de fabrici și uzine !”

S-a scindat „familia” PSD din Consiliul Local, dar s-a născut opoziția primarului Emil Boc :
Raven Mozesz

Presa o simpatizează, nu mă refer la cea de chitanțier, care nu contează. Ceea ce poate produce mari surprize, în contextul în care Iohannis iese din scenă, iar Marcel Ciolacu face momentan cel puțin, jocurile.

Despre Autor

Lasă un răspuns