Emil Boc e în corzi, își trimite avocatul peste Anchetatorii.ro !!!

Emil Boc e în corzi, își trimite avocatul peste Anchetatorii.ro !!!

În urma articolului

Sindicatul Clujului II: Clujul unui Dumnezeu mai mic,

avocatul Razvan Trusca de la Casa de Avocatura Budisan și Asociații, a somat Anchetatorii.ro, să elimine articolul din ziarul Anchetatorii.ro. Altfel, domnul avocat este imputernicit de Boc sa dea in judecata pe jurnalistii independenti Matei Alexandru și Andrei Marin. 

Jurnaliștii nu se gândesc să șteargă articolul, mai mult, vor veni cu probe și articole noi despre ceea ce înseamnă cu adevărat Boc. Dealtfel, în 2011, pe cand era prim ministru, acesta a trimis un lucrator 2 și 15, acasa la un jurnalist de la Vocea Clujului, cu scop de intimidare, după ce acesta l-a criticat in fata statuii lui Avram Iancu, folosind un tricou Stop Boc.

Casa de avocatură Budișan și Asociații a infrânt  în procesul pe care fostul primar al Floreștiului, Horia Șulea, a fost acuzat de abuz în serviciu. Surse apropiate fostului primar arată că acesta dorește să recupereze banii dați lui Calin Budisan.

Razvan Trusca a fost fotbalist la U Cluj, a devenit avocat, declarand ca mentorul lui este Calin Budisan. De aceasta data, daca se va ajunge la un proces, acesta va fi la Bucuresti, in afara Clujului.

Dealtfel si milionarul Sile Puscas a cerut si obtinut stramutarea in procesul celebru cu Emil Boc, probabil din cauza mirosului neplacut pe care il simt tot mai pregnant clujenii.

Sursa mirosului și elementele accesorii vor fi probabil descoperite de procurorii bucuresteni, daca cei de la Cluj nu reusesc. O recomandare totuși : Nu incercati sa puneti botnita presei, nu ati reusit nici in pandemie cu romanii !

Despre Autor

Lasă un răspuns